НАЧАЛО Прессъобщения

Защо според анализаторите Pushd (PUSHD) може да бъде по-добра инвестиция от Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK)

19.01.2024 8:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо според анализаторите Pushd (PUSHD) може да бъде по-добра инвестиция от Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK)

Прогнозите за цените са често срещано явление в крипто екосистемата. Анализаторите често предлагат възможните цени на токените и в какво да се инвестира. За 2024 г. експертите казват, че Pushd (PUSHD) може да стане по-добра инвестиция от Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK). Ето кратък преглед на трите проекта. 

Създаден да поддържа мащабирането на Етериум, Polygon (MATIC) е инвестиционна възможност за крипто ентусиастите. Chainlink (LINK), от друга страна, е протокол, предназначен за лесно прехвърляне на данни между блокчейни. Pushd (PUSHD) е родният токен на все още незапочналия да функционира Web3 пазар, предназначен за реални ползи в блокчейн. 

Polygon се изчервява на крипто пазара

Polygon (MATIC) загуби 2.92% от пазарната си стойност през последните седем дни и 2.61% за 24 часа. Тази регресия на стойността направи така, че общата пазарна стойност на Polygon (MATIC) да спадне до $7 милиарда, след като загуби $230 милиона. 

Инвеститорите в Polygon (MATIC) се притесняват за възвръщаемостта си при тази тенденция. Анализаторите прогнозират неблагоприятно бъдеще за Polygon (MATIC). Тяхната прогноза за цената на Polygon (MATIC) предполага, че токенът може да поевтинее до $0.7 през следващите дни. Ако това се случи, се очаква притежателите на MATIC да претърпят голяма загуба. Социалната новина обаче е, че тези загуби може да се дължат на дъмпинг на токена, тъй като бъдещето му след ъпгрейда от страна на основната мрежа е несигурно. 

Chainlink (LINK) се държи стабилно на крипто пазара

Chainlink (LINK) се движи в стабилна позиция през последните 24 часа. С 4.11% увеличение на пазарната стойност, Chainlink (LINK) сега се търгува на цена от около $15.3. Това увеличение подкрепя ценовата прогноза, че Chainlink (LINK) може да достигне $20 за токен преди края на първото тримесечие. 

Chainlink (LINK) се радва на голяма активност, за което свидетелства 24-часовият обем. Анализаторите предполагат, че това повишение може да е резултат от обявленията за партньорство от страна на собствениците на протокола. 

Pushd (PUSHD) има за цел да направи революция в електронната търговия

Pushd (PUSHD) е родния токен на все още нестартиралия Web3 пазар. Pushd (PUSHD) е търговски център, проектиран върху блокчейн за покупка и продажба на стоки. В качеството си на децентрализиран протокол притежателите на Pushd (PUSHD) ще служат като управляващ орган за подобренията и функциите на пазара. 

При предварителната си продажба Pushd (PUSHD) успешно набра над 20,000 инвеститори, което изведе токена в светлината на прожекторите. Анализаторите твърдят, че Pushd (PUSHD) ще се превърне бъде отлична инвестиция до стартирането си, тъй като потенциалът на проекта за възвръщаемост съществува и според мнозина е достатъчно голям да реализира 4х възвръщаемост.

Някои от предимствата на използването и притежаването на Pushd (PUSHD) включват функцията за търг на пазара, липсата на KYC процес и печеленето на процент от таксите за транзакции, начислявани на пазара. Понастоящем Pushd (PUSHD) се продава за $0.065 за токен, като скоро ще приключи третият етап на предварителната продажба. Трябва да се възползвате от тази възможност, за да диверсифицирате портфейла си и да спечелите големи суми с Pushd (PUSHD). 

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.