НАЧАЛО Прессъобщения

Защо Pushd (PUSHD) ще се конкурира с Amazon – Internet Computer (ICP) и Cardano (ADA) се очаква да поевтинеят

21.01.2024 9:34 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Pushd (PUSHD) ще се конкурира с Amazon – Internet Computer (ICP) и Cardano (ADA) се очаква да поевтинеят

Pushd (PUSHD) изглежда има за цел да повтори успеха на Amazon, но като Web3 пазар за свързване на купувачи и продавачи.

За разлика от Amazon, който е централизиран пазар, Pushd (PUSHD) е децентрализиран, който позволява на потребителите да публикуват своите продукти.

Тези потребители могат да обявяват своите продукти, както и да провеждат търгове; след това купувачите купуват с някоя от изброените приемливи валути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Към 24-часовия обем на пазарната търговия, Internet Computer (ICP) отбеляза 0.3% увеличение на цената, на $11.30, и обем на търговията от $88 милиона. Въпреки повишението на пазарния си пробег се очаква Internet Computer (ICP) да поевтинее, а Pushd (PUSHD) да се превърне в конкурентна пазарна сила срещу традиционните медии за покупко-продажба като Amazon.

Cardano (ADA) също се повиши до $0.515 с 24-часов търговски обем от $308 милиона.

В предварителния си етап Pushd (PUSHD) позволява на потребителите да се регистрират без KYC проверка и с лесен двуминутен процес на регистрация. Това, заедно с други фактори, увеличи броя на регистрираните в Pushd (PUSHD), като новата платформа събра над 18,000 регистрации за 21 дни.

Internet Computer (ICP) се очаква да изпита загуби

Въпреки че Internet Computer (ICP) наблюдаваше пазарен тласък в хода си, според CoinCodex цената се очаква да се понижи през следващия месец с 47.15%. През последните седем дни Internet Computer (ICP) отбеляза спад на цената от 12.50%, като не се представи добре в конкуренцията на световния крипто пазар. Притежатели на различни криптовалути успешно купуват Pushd (PUSHD) и на свой ред увеличават броя на нейните притежатели. През октомври 2023 г. Internet Computer (ICP) отдръпна с 3.07% надолу спрямо щатския долар, което го прави уязвим за още обезценки.

Какво ще кажете за Cardano (ADA)?

Според прогнозата за пазарната ѝ цена, Cardano (ADA) се очаква да поевтинее през следващия ден с 2.78%. Това е последвано от неутрален мечи пазар от 45%. Въпреки потенциала на Cardano (ADA), ако пазарът се понижи, това означава, че притежателите му са на загуба, но притежателите му с токена Pushd (PUSHD) ще продължат да се възползват от постоянното увеличение на цената му.

Докато инвеститорите в Cardano (ADA) остават обнадеждени, тъй като токена се е увеличил с 8.58% за 30 дни, то Pushd (PUSHD) печели повече лоялност. Pushd (PUSHD) предлага дебитна карта, след което позволява на купувачите от предварителните продажби да печелят приходи, програма за възнаграждение за достигане на важни етапи, децентрализирано управление и VIP програма с мениджъри на сметки. Инвеститорите в Cardano (ADA) отбелязаха печалба на днешния пазар, но ежедневният ѝ възходящ ръст остави инвеститорите в недоумение.

Pushd (PUSHD) срещу Amazon

Pushd (PUSHD) предизвика ентусиазъм у инвеститорите, които се надяват на добра възвръщаемост на инвестициите до средата на 2024 г. Децентрализираната екосистема предлага на купувачите токени в етап на предварителна продажба на цена $0.075 за Pushd (PUSHD).

Платформата се представи като добре обмислена екосистема, която се надява да предостави решения, които все още не са разгледани.

При липсата на средства за идентификация, която се е превърнала в риск за купувачите и продавачите, и липсата на забавяне на средствата, тя се стреми да опрости крипто пазара на стойност $6 трилиона. Въпреки че в бъдеще може да има значително увеличение на броя на другите монети с наближаването на следващия бичи пазар, Pushd (PUSHD), както като токен, така и като платформа, изглежда примамлив избор за търговците на крипто пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.