НАЧАЛО Прессъобщения

Защо се прогнозира, че Pushd (PUSHD) може да бъде най-добрата инвестиция през 2024 г., докато инвеститорите от XRP и Polkadot (DOT) купуват

23.01.2024 13:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо се прогнозира, че Pushd (PUSHD) може да бъде най-добрата инвестиция през 2024 г., докато инвеститорите от XRP и Polkadot (DOT) купуват

Протоколът Polkadot (DOT) използва механизъм за номинално доказване на залога за валидиране на транзакциите.

По този начин Polkadot (DOT) увеличава максимално своята сигурност. XRP, от друга страна, е централизиран протокол, създаден за финтех решения. Въпреки това токенът се обработва в децентрализирана система, известна като XRPL. Тези два протокола са добре познати в крипто екосистемата и са оставили своя отпечатък.

Знаейки напълно добре, че експлозивната възвръщаемост на приходите с Pushd (PUSHD) може да промени крипто пазара, експертните анализатори казват, че най-добрият момент да се качите на проекта е преди старта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Родния токен за първия по рода си Web3 пазар се разпродава бързо при предварителната продажба, а инвеститорите в XRP и DOT не се сдържат.

Инвеститорите намират пазарното движение на XRP за разочароващо

През последните три седмици инвеститорите в XRP изразиха разочарование от пазарното движение на токена. Към момента на писане на статията XRP отразява загуба от 11% за последните 7 дни, с което общата му пазарна стойност е спаднала до $27.6 милиарда. Преди заемала 4-то място по пазарна капитализация, сега XRP е на 6-то място, което накара анализаторите да се опасяват от предстоящо разпродаване на токени.

Polkadot (DOT) все още е на червено, дни след бичото рали

След бичото представяне на Polkadot (DOT) през миналата седмица токенът все още е в низходяща тенденция. След като загуби кумулативна пазарна стойност от 19.5% през предходните седем дни, Polkadot (DOT) сега се нарежда на 12-то място по пазарна капитализация.

През последните 24 часа Polkadot (DOT) отбеляза непрекъснат спад на пазарната стойност от 7.7%. Въпреки това се наблюдава повишаване на активността около Polkadot (DOT), което сигнализира за възможно разпродаване на алтернативни токени.

Може ли Pushd (PUSHD) да бъде най-добрата инвестиция през 2024?

Що се отнася до електронната търговия, все още не сме видели иновации, които да интегрират крипто екосистемата с физическите инфраструктури за търговия. Ето защо според разработчиците на проекта, Pushd (PUSHD) е единствен по рода си протокол.

Pushd (PUSHD) е пазар за стоки от ежедневието, които се намират в сайтове като Amazon, eBay и Alibaba, но са изградени върху блокчейн технология. Управлението на Pushd (PUSHD) ще бъде децентрализирано, тъй като притежателите на токени ще гласуват за това какви функции и подобрения ще получи пазарът.

Закупуването на Pushd (PUSHD) в етапа на предварителната му продажба може да се окаже добра инвестиция за крипто ентусиастите през 2024 г. Понастоящем Pushd (PUSHD) се продава само за $0.075 за токен и се намира на четвъртия етап от предварителната си продажба.

Ранните инвеститори, които се ангажират с криптовалутата получават ВИП статус, който им позволява да печелят Pushd (PUSHD) чрез изпълнение на задачи или пасивно чрез таксите за транзакции, начислявани на Web3 пазара.

Въпреки че Polkadot (DOT) и XRP може да са известни и надеждни имена, диверсификацията на риска на портфейлите с Pushd (PUSHD) е необходима стъпка, която инвеститорите трябва да предприемат през 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 11:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 11:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

През 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с нов оптимизъм, тъй като инвеститорите се отърсват от бруталната крипто зима на 2022-2023 г.

22.02.2024 9:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.