НАЧАЛО Прессъобщения

Защо притежателите на Stacks (STX) и Injective (INJ) и Maker (MKR) гледат към Kelexo (KLXO) като бъдещето на крипто кредитирането

07.02.2024 11:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо притежателите на Stacks (STX) и Injective (INJ) и Maker (MKR) гледат към Kelexo (KLXO) като бъдещето на крипто кредитирането

Инвеститорите, които се интересуват от Stacks (STX), Injective (INJ) и Maker (MKR), наблюдават отблизо Kelexo (KLXO) като потенциален претендент в променящия се сектор на кредитиране в дигитална валута.

Stacks (STX) успешно се справи с регулаторните предизвикателства и показа забележителен напредък, докато Maker (MKR) остава надеждна опция в базираното на Етериум DeFi кредитиране. Injective (INJ), със своите амбициозни стратегии за разширяване, остава в центъра на интереса.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За разлика от тях, Kelexo (KLXO) се отличава с възприемането на децентрализиран подход за революционизиране на крипто кредитирането. Смятана за убедителна инвестиция за 2024 г., Kelexo (KLXO) привлече интерес с предварителна продажба, която привлече над 5,000 регистрирани и стартира на обещаващата точка от $0.022.

Освен това съществува потенциал проектът да претърпи значително увеличение, като евентуално достигне $1, което би представлявало потенциал за растеж от 50х.

Stacks (STX): Преодоляване на регулаторните предизвикателства

Stacks (STX) започна 2023 г. положително, достигайки $1 през март. Регулаторните несигурности обаче доведоха до около 60% спад на стойността до октомври. Преодолявайки тези предизвикателства, STX възстанови инерцията си, достигайки връх от $1.6 през декември и завършвайки годината на $1.5, отбелязвайки 617% увеличение.

През януари 2024 г. одобрението на Биткойн ETF-ите изстреля STX малко над $2. Бъдещите прогнози предполагат продължаване на положителната траектория, като е възможно до края на 2024 г. да надхвърли $2.5.

Maker (MKR): DeFi кредитиране в Етериум

Maker (MKR) е приложение за платформата Етериум, което позволява на потребителите да използват смарт договори, за да създадат стабилната монета Dai, защитавайки своя Етериум (ETH). Maker (MKR), която към момента на писане на статията се оценява на $1,930 и има пазарна капитализация от $1.78 милиарда.

Децентрализирана автономна организация (DAO), съставена от собствениците на MKR токени, е в основата на системата Maker (MKR) и те имат основна дума при важни протоколни решения. Maker (MKR) показа 170% ръст на годишна база въпреки пазарните промени, демонстрирайки своята устойчивост в децентрализираната финансова индустрия.

Injective (INJ): Амбициозен растеж и печеливши перспективи

Injective (INJ) донесе на инвеститорите забележителна печалба от 700% през последната година. Въпреки охлаждането през януари 2024 г., известният анализатор Crypto Tony прогнозира по-нататъшни печалби.

Търгувайки се на цена от $32 с пазарна капитализация от $2.81 милиарда, INJ остава доходоносна опция. Прогнозите на Tony намекват за трицифрена оценка, което затвърждава потенциала на Injective (INJ) в предстоящия крипто бичи цикъл.

Kelexo (KLXO): Революция в крипто кредитирането с децентрализация

Kelexo (KLXO) въвежда Web3 пазар, свързващ кредиторите и кредитополучателите, като елиминира посредниците и тромавите процеси, свързани с традиционното кредитиране. Платформата улеснява незабавното изплащане, по-ниските такси за транзакции и не изисква KYC проверки, предлагайки безпрецедентен достъп до кредити.

С над 5,000 регистрирани в предварителната си продажба, Kelexo (KLXO) има за цел да направи революция в крипто кредитирането през 2024 г. Инвеститорите, участващи в предварителната продажба, могат да се възползват от дял от приходите, примамвайки ги с алтернативни източници на доходи.

При цена на предварителната продажба от $0.022, Kelexo (KLXO) представлява привлекателна входна точка за инвеститорите, които се стремят към значителни печалби. Пазарните анализатори предвиждат потенциален приток на капитали, прогнозирайки евентуално 50х увеличение до диапазона от $1, особено на фона на потенциалното възраждане на DeFi.

В заключение, Kelexo (KLXO) се очертава като обещаващ претендент в бъдещето на крипто кредитирането, привличайки вниманието на притежателите на Stacks (STX), Injective (INJ) и Maker (MKR), които търсят иновативни и децентрализирани решения за кредитиране.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.