НАЧАЛО Прессъобщения

Защо притежателите на Polkadot (DOT) и Ethereum (ETH) се присъединяват към предварителната продажба на революционния Pushd (PUSHD)

06.02.2024 7:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо притежателите на Polkadot (DOT) и Ethereum (ETH) се присъединяват към предварителната продажба на революционния Pushd (PUSHD)

На потребителите им трябват само няколко уеб страници, за да си създадат акаунт и да се присъединят към платформата Pushd (PUSHD), а като продавачи могат да настроят своя търговски процес, като изброят продуктите си и добавят описания и цени само за 2 минути.

С Pushd (PUSHD), Polkadot (DOT) и Ethereum (ETH) притежателите ще влязат напълно в децентрализирана система и няма да се притесняват да поставят високи цени, за да покрият прекомерните разходи и такси за платформата. Целта на Pushd (PUSHD) е да направи процеса на търговия и покупка безпроблемен, като направи транзакциите бързи, по-евтини, неизменни и прозрачни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През последните 24 часа Polkadot (DOT) поскъпна с еда 1%, като се търгуваше на цена от $6.8 и обем на търговията от над $162 милиона. Ethereum (ETH) също се повиши с  под 1%, което показва, че притежателите и на двата токена са свидетели на незначително увеличение на притежанията си. Сега обаче притежатели на Polkadot (DOT) и Ethereum (ETH) се присъединяват към предварителната продажба на Pushd (PUSHD) и то в перфектният момент. Цената на Ethereum (ETH) в момента е $2,297, а 24-часовият обем на търговия е $7.4 милиарда. Всички притежатели на токени се интересуват от Pushd (PUSHD) заради прогнозираното му бъдеще като топ крипто проект и евентуалният шанс да скочи с 40x – 80x по време на предстоящия пазарен цикъл.

Polkadot (DOT) продължава да се бори на конкурентния пазар

Polkadot (DOT), като децентрализирана Web3 екосистема, позволява на различни блокчейни да прехвърлят съобщения, както и стойност по прозрачен начин. Последната пазарна активност показва, че Polkadot (DOT) е нараснал за 24 часа с 0.34%. Целта на крипто пазара Polkadot (DOT) е да осигури сигурна и ефективна блокчейн екосистемата. Все пак изглежда, че това не е достатъчно, за да позволи на търговците да получат добра възвръщаемост на инвестициите – поне не и в този момент.

Polkadot (DOT) се колебае между $6.04 и $7.46, като все още не е установил своята стабилност. На фона на глобалния крипто пазар Polkadot (DOT) се понижава, както и неговият равностоен токен в Layer 1, които са се повишили съответно с 1,80% и 7,20%, а Polkadot (DOT) е намалял с 4,7% през последните седем дни.

Текущ преглед на пазара на Ethereum (ETC)

Пазарният ход на Ethereum продължава да бъде колеблив. Но текущата цена на Ethereum (ETH) е с повече от 40% по-висока в сравнение с миналата година, което позиционира Ethereum (ETH) като една от най-добрите криптовалути за инвестиране, но подема на Pushd (PUSHD) накара притежателите на Ethereum (ETH) да купуват токена като алтернатива. Пазарното приемане на Ethereum (ETH) непрекъснато показва явна липса на интерес от намаляващата пазарна активност, спаднала с 18%, а токенът, спаднал с 0.22% през последните седем дни, се представя по-слабо от глобалния крипто пазар.

Pushd (PUSHD), нова революционна платформа

Новата платформа за токени, Pushd (PUSHD), премина успешно одита си и токените на екипа ще бъдат заключени за 700 дни. С налични токени с общо предлагане над 250,000.000, предварителните продажби на платформата се станаха много популярни. След стартирането си платформата ще опрости начина, по който се извършват транзакциите в децентрализираната екосистема, а инвеститорите в предварителните продажби ще получават приходи, пропорционални на притежаваните от тях токени, което ще им позволи да получават пасивни доходи, без да търгуват.

С възможността да се превърнат в топ крипто проект в бъдеще, ранното инвестиране в проекти е добър начин за печелене на пари в инвестиционния сектор. С дебитните карти потребителите могат успешно да извършват транзакции в целия свят.

Научете повече за предварителната продажба на PUSHD, като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.