НАЧАЛО Прессъобщения

Защо предварителната продажба на Deestream (DST) привлича притежателите на Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX)

03.02.2024 11:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо предварителната продажба на Deestream (DST) привлича притежателите на Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX)

През последните няколко месеца пазарът на криптовалути се развива. На инвеститорите им е много по-трудно да намират обещаващи проекти.

От измами и скандали до проекти без функционалност и просто цялостно низходящо движение на пазара, всеки умен инвеститор трябва да търси малко по-усилено и по-дълго, за да намери добри инвестиции.

Три от най-вълнуващите проекти, които може да разгледате в тази статия, са Cardano (ADA) – проект с отворен код, който съществува от 2017 г., Avalanche (AVAX), който се появи като един от конкурентите на Етериум (ETH), и Deestream (DST) – децентрализирана платформа за стрийминг, която завладява света.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Cardano (ADA) изглежда върви надолу

Един бърз поглед към графиките на Cardano (ADA) показва много повече червено, отколкото зелено. През последните седем дни тя поскъпна с невероятните 2% до нова цена от $0.5241.

Но дори и това да предизвика усмивка на лицата на инвеститорите, тези усмивки със сигурност ще се обърнат с главата надолу, когато те погледнат едномесечните графики и разберат, че всъщност тя се е понижила с 6.7%.

Но дори и при това положение обемът на търговията през последните 24 часа се е увеличил с 11%, което означава, че все още има добро ниво на доверие в пазара.

Avalanche (AVAX) не изглежда много добре в момента

Avalanche (AVAX) е един от най-добрите проекти на пазара днес. С над 80% от общата пазарна капитализация, която се държи от китове, Avalanche (AVAX) изглежда като отличен проект за инвестиране. Но това е така, докато един поглед към графиките не покаже, че стойността му е спаднала с 12% през последния месец.

Независимо от това, едно нещо е сигурно: много инвеститори в Avalanche (AVAX) спят с едно отворено око.

Deestream (DST) привлича инвеститорите като мухи на мед

Но дори когато пазарът е изпълнен с объркване, винаги ще има проекти, които стоят рамо до рамо над останалите. Един от тези скорошни проекти е Deestream (DST).

Инвеститорите и хората, притежаващи Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX), които са търсили нов проект, вече купуват в предварителната продажба на Deestream (DST), а вие също трябва да го направите. Търсейки да разруши индустрията за стрийминг, Deestream (DST) е нова децентрализирана платформа за стрийминг, която е изградена като Kick и Twitch, но по-добре.

От децентрализирания модел, който дава повече власт на притежателите на токени и ще им позволи да решават как да управляват платформата и да се уверят, че тя е печеливша в дългосрочен план, до факта, че тя е преминала своя одит.

Но не само това, те планират да свържат създателите на съдържание и феновете по целия свят. Като използват предимството си на първи играч на един постоянно разрастващ се пазар и всичките си планирани програми за награди за създателите и феновете. Във всеки случай тя има значителен потенциал за растеж.

Цената на предварителната продажба на Deestream (DST) в момента е $0.035 и ние смятаме, че това е много обещаваща инвестиционна възможност, която трябва да разгледате.

Научете повече за предварителната продажба на Deestream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.