НАЧАЛО Прессъобщения

Защо новата предпродажба на Rebel Satoshi привлича вниманието? Инвеститорите от Chainlink и Ethena преследват новата възможност

04.05.2024 11:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо новата предпродажба на Rebel Satoshi привлича вниманието? Инвеститорите от Chainlink и Ethena преследват новата възможност

Неотдавнашното партньорство на Chainlink с Tensorplex може да доведе до скок на LINK до $20.50 преди края на май. Новото съобщение на Coinbase може да доведе до това Ethena (ENA) да скочи до $1.341.

Водещите инвеститори в крипто ICO-та дават приоритет на новия токен на Rebel Satoshi – $RECQ, поради потенциалния му скок от 238%.

Неотдавнашният спад в стойността на LINK предизвиква загриженост сред притежателите му, докато ново листване може да подобри представянето на Ethena.

Междувременно Rebel Satoshi продължава да надминава прогнозите на експертите със своята монета $RECQ, записвайки ръст от 85%. Остава въпросът: Може ли $RECQ да измести Chainlink и Ethena като една от най-добрите криптовалути за наблюдение? Нека разберем.

Прогноза за цената на Chainlink: Анализаторите предвиждат бичо възстановяване за LINK въпреки мечия тренд

На 25 април Tensorplex Stake на Tensorplex Labs, ликвидно решение за стейкинг на токени за децентрализирани AI мрежи, интегрира Chainlink CCIP в Arbitrum, Base, Ethereum и Optimism.

След тази новина стойността на LINK спадна. На 25 април LINK се търгуваше на цена от $14.60, но на 28 април стойността му спадна до $13.81, което е доведе до 5.41% спад за LINK. В същото време прогнозите на някои анализатори за LINK сочат възходящ тренд заради новите партньорства и сътрудничества в нейната екосистема. Те смятат, че това може да повиши функционалността ѝ, като по този начин помогне на LINK да достигне $20.50 преди края на май.

Обратно, други анализатори са предпазливи по отношение на инвестициите в Chainlink поради неотдавнашния ѝ спад. Поради това те прогнозират, че LINK може да спадне до $11.91 в рамките на следващите две седмици.

Прогноза за цената на Ethena: ENA е подготвена за значително повишение?

На 25 април международната борса Coinbase обяви поддръжка на безсрочни фючърси на Ethena на международната борса Coinbase и Coinbase Advanced от 2 май. Това развитие предизвика вълнение в екосистемата на Ethena, но цената на ENA леко се понижи.

На 25 април ENA беше оценена на $0.871, но на 28 април стойността ѝ спадна до $0.848, което доведе до 2.64% спад в стойността на ENA. Същевременно водещите анализатори са оптимистично настроени относно инвестирането в Ethena поради нарастващото ѝ приемане. Така те прогнозират, че ENA ще нарасне до $1.341 през следващите три седмици.

От друга страна, някои експерти споделят песимистична перспектива за Ethena поради цялостния спад на крипто пазара. Ето защо те прогнозират, че ENA може да спадне до $0.761 в рамките на две седмици.

Инвеститорите удвояват притежанията си в Rebel Satoshi след 85% ръст на $RECQ

Rebel Satoshi привлича вниманието на инвеститорите в меме монети заради ангажимента си за децентрализирано създаване на богатство. Екосистемата на Rebel Satoshi насърчава споделените ценности, предоставяйки равен достъп до дейности за генериране на богатство, като търговия с NFT, стейкинг на монети и игри от типа “Play-To-Earn” (играй и печели). Тези услуги не само демонстрират финансовия потенциал на проектите, ръководени от общността, но и насърчават децентрализацията в общността на дигиталните активи.

С амбициозни планове, включващи цел за пазарна капитализация от $100 милиона, Rebel Satoshi функционира на базата на икономика с два токена, предназначена да разпределя стойността между своите членове. Първият токен, $RBLZ, служи като управленски токен с функции за членството, като предлага на притежателите си достъп до събития на общността и право на глас в рамките на платформата. Освен това Rebel Satoshi осигурява възможност за стейкинг на $RBLZ, като предлага високи печалби въз основа на избраната продължителност на “заключване” на токените.

Функционалността на Rebel Satoshi се върти около нейния втори токен, $RECQ, който е от съществено значение за достъпа до аркадни игри и закупуването на стоки в рамките на екосистемата на Rebel Satoshi.

Подобно на $RBLZ, $RECQ привлече вниманието на инвеститорите заради потенциала си за растеж.

По време на предварителната си продажба $RECQ отбеляза скок от 85%, като нарасна от $0.0020 на $0.0037. Следващият етап на предварителната продажба цели 18.91% увеличение до $0.0044. Междувременно предварителната продажба на $RBLZ приключи успешно, осигурявайки 150% възвръщаемост на ранните поддръжници.

Заинтересованите инвеститори вече могат да закупят $RBLZ от платформи като Coinstore, CoinGecko, DEXTools и Uniswap.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.