НАЧАЛО Прессъобщения

Защо инвеститорите се втурват към четвъртия етап на предварителната продажба на Pushd (PUSHD), а тези от Solana (SOL) и XRP се присъединяват към тях

27.01.2024 14:39 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо инвеститорите се втурват към четвъртия етап на предварителната продажба на Pushd (PUSHD), а тези от Solana (SOL) и XRP се присъединяват към тях

Притежателите нa XRP и Solana (SOL) токени се втурват към предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

При тепърва стартиращи токени като Pushd (PUSHD) техният експоненциален растеж при навлизане на пазара обикновено грабва 25х или по-голяма възвръщаемост на инвестициите.

Както всички експертни инвеститори знаят, най-добрият момент за влагане на пари в даден проект е, когато той е нов или преди излизането му на пазара. Ако се чудите какви са ползите от инвестирането в Pushd (PUSHD), продължете да четете тази статия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Пазарната стойност на Solana (SOL) достигна $39.7 милиарда

Общата пазарна стойност на Solana (SOL) е нараснала е спаднала с 0.3% през последните 24 часа, но все пак е по-висока с над $5 милиарда в сравнение с преди 4-5 дни.

По пазарна капитализация Solana (SOL) се нарежда на 5-то място. Понастоящем Solana (SOL) се продава на цена от $91.5 за токен и е предпочитан наблюдаван топп токен за първото тримесечие на 2024 г.

Solana (SOL) се задържа в границите на $90-$93, като прогнозите за достигане на $125 преди първото тримесечие получиха смесени реакции.

XRP добавя 1.8% от пазарната си стойност за 24 часа

През последните няколко дни се твърди, че активността на китовете се е отразила в прехвърлянето на над $15 милиарда под формата на XRP, но все пак не е успяла да помръдне стойността на токена.

Понастоящем заемайки 6-то място по пазарна капитализация, XRP има обща пазарна стойност от $28.8 милиарда. При непрекъснатата активност на криптопазара увеличението на капитала може да донесе промяна в състоянието на XRP.

Токенът Pushd (PUSHD) привлича инвестиции от алткойн инвеститори

Проектът Pushd (PUSHD) е в четвъртия етап на предварителна продажба на токени и вече е набрал над 6,000 инвеститори и над 22,500 регистрации. Преди да влезе в предварителна продажба, Pushd (PUSHD) премина през одит и получи зелена светлина . За да успокоят инвеститорите, собствениците на протокола обещаха да запазят заключена ликвидността на Pushd (PUSHD) за минимум 20 години и общо предлагане от 250 милиона токена.

Едно от предимствата от използването на Pushd (PUSHD) за извършване на ежедневни покупки и продажби е, че транзакциите в Pushd (PUSHD) ще се извършват с по-малка такса в сравнение с Amazon, eBay или Alibaba. Pushd (PUSHD) също така ще обработва трансферите по-бързо и безпроблемно спрямо доста от конкурентите си.

За търговците изтеглянето на пари от уебсайта ще бъде мигновено, а не като при други да отнема 3-5 дни. Също така на потребителите няма да им се налага да преминават през KYC процес. Колкото и да нарастват Solana (SOL) и XRP през следващите месеци, според много анализатори, както и екипът от разработчици, Pushd (PUSHD) е проекта, който трябва да наблюдавате.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на техния официален уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.