НАЧАЛО Прессъобщения

Защо инвеститорите продават меме монети като PEPE, WIF и BONK, за да се сдобият с тази нова криптовалута

16.05.2024 8:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо инвеститорите продават меме монети като PEPE, WIF и BONK, за да се сдобият с тази нова криптовалута

Винаги е повод за безпокойство, когато инвеститорите започнат да продават своите крипто портфейли. Макар че това не означава катастрофа за тези криптовалути, то просто подсказва, че на крипто пазара вече има по-интересна алтернатива за инвестиции.

Този нов крипто проект се нарича Rollblock (RBLK) и според тях вече е показал значителен потенциал за растеж, за да накара инвеститорите да продадат своите меме монети като Pepe, Dogwifhat и Bonk. Научете повече подробности по-долу.

Rollblock (RBLK) поскъпва по време на предварителната продажба, тъй като показва експоненциален потенциал

Проектът Rollblock (RBLK) стартира с летящ старт досега в предварителната си продажба, като показа значителен потенциал за растеж. За контекст, при предварителната продажба на Rollblock са продадени над 25 милиона RBLK токени, като само за няколко дни етап 1 на предварителната продажба бе изчерпан. Това масивно изкупуване от страна на инвеститорите е свързано със сериозната функционалност на RBLK в екосистемата на Rollblock, която улеснява транзакциите, наградите и високите стейкинг възнаграждения.

По този начин, с нарастващата инерция на платформата на Rollblock, токенът също расте, което го прави основен приоритет за инвеститорите. По подобен начин пазарната прогноза на RBLK от разработчиците подкрепя начинанието на монетата да запише над 1,000% ръст преди приключването на предварителната му продажба.

Интересното е, че платформата Rollblock, в която токенът RBLK изпълнява ролята на функционален токен, е поставила основите за въвеждане на иновативен GambleFi протокол, който да подобри мащабируемостта, прозрачността и сигурността на онлайн казината. По този начин Rollblock ще приложи най-добрите характеристики на блокчейн технологията, за да даде старт на бъдещето на хазартната индустрия.

Някои от значимите характеристики на платформата Rollblock включват модела за споделяне на приходите, при който до 30% от генерираните приходи ще се споделят между притежателите на RBLK токени седмично. Част от приходите се използват за обратно изкупуване на токени от свободния пазар, като половината от закупените токени се изгарят, за да се стабилизира цената и да се намали общото предлагане. Останалата половина от RBLK токените ще бъде използвана като възнаграждение за стейкинг дейности, предлагайки на инвеститорите едни от най-високите APY в крипто пространството. Също така не е необходимо да преминавате през KYC проверка, преди да се регистрирате в платформата, нещо, което не е възможно при много онлайн казина.

Цената на Pepe се покачва, може да запише значително рали

Като се има предвид неотдавнашната траектория на цената ѝ, Pepe (PEPE) може би се подготвя за рали. За контекст, ценовата траектория на Pepe досега е имала положителна година, като през май 2024 г. постави нов исторически ценови връх. PEPE има потенциал да отбележи значителен възходящ тренд занапред.

Pepe е една от най-популярните меме монети, намирайки място в топ 25 на класацията на токените в CoinMarketCap. С 400% ръст на цената на Pepe от март насам, токенът все още може да представлява добра крипто инвестиционна алтернатива.

Цената на Dogwifhat запазва бичата си посока, като може да постави нов ценови връх

Dogwifhat (WIF) е една от най-новите меме монети, които активно регистрират значителен възходящ тренд от началото на второто тримесечие на 2024 г. Докато целият крипто пазар отбеляза спад, цената на Dogwifhat запази подкрепата си над границата от $2.

С предстоящото рали на алткойн-сезона Dogwifhat може да отбележи значителен възходящ тренд, за да пробие историческия си връх и да достигне границата от $5. Междувременно оценката на пазарната капитализация на Dogwifhat от над $2.8 милиарда показа колко далеч е стигнал токенът от пускането му на пазара през декември миналата година.

Обемът на търговията с BONK е на път да предизвика рали

Представянето на Bonk (BONK) на крипто пазара през последните три месеца е впечатляващо. Както е показано в пазарната статистика, цената на Bonk е нараснала с над 130% от февруари насам. Въпреки че токенът започна ценова корекция, той поддържа ниво на подкрепа от $0.000014 въз основа на пазарните данни.

Също така, пазарната активност на Bonk е в подем и това може да предизвика значително рали. Ако ралито се случи, пазарната капитализация на Bonk може да нарасне над $2 милиарда през следващите седмици.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Rollblock (RBLK) днес!
Уебсайт: https://presale.rollblock.io/
Социални мрежи: https://linktr.ee/rollblockcasino


Участието в хазартни игри не е само забавление, а крие риск от развиване на хазартна зависимост. Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Не препоръчваме на никого да започва да се забавлява с подобни платформи, ако очаква да натрупа големи печалби или се стреми да реши финансовите си проблеми с хазарт.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.