НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Защо инвеститорите предпочитат XRP пред Биткойн?

АПР. 5, 2019 17:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо инвеститорите предпочитат XRP пред Биткойн?

Популярният анализатор на криптовалути и водещ от CNBC, Ран Нойнер, попита своите почти 100 000 последователи в Twitter, в кой дигитален актив ще инвестират, ако получат $ 50,000. Отговорът на повече от 20 000 души е, че XRP на Ripple техния избор.


https://twitter.com/cryptomanran/status/1113080752575561728Той предложи четири възможности за избор на бъдещите инвеститори. BTC, ADA, XRP и BNB. Binance токена и ADA, родната валута Cardano, са значително зад останалите два варианта, съответно 11% и 13%. Биткойн получи подкрепата на 31% от респондентите, докато XRP получи 45% от общия брой гласове.

XRP безспорно е победителят от това проучване. Известно е, че XRP има силна общност, която е изключително активна в онлайн средите (и в много случаи "армии от ботове"), които биха могли да трупат много гласове при тези анкети.

Въпреки това, не може да се отрече положителното развитие, което Ripple направи. Компанията изгражда работни взаимоотношения(partnerships) с големи финансови институции по целия свят и наскоро получи похвала от Световната банка за потенциала си да направи международните плащания по-лесни и по-евтини. Съдейки по развитието на други алткойн, не е трудно да си представим, че скоро ще видим и скок в цената на XRP .

Да те поставят редом с Биткойн като легитимна инвестиция е добър знак за всяка криптовалута. ADA и BNB са активи, които според анкетата на Ран Нойнер, ще имат надеждни случаи на употреба в бъдеще.

Binance вече се доказва като мощен играч в света на криптовалутите. Плюс това, BNB се превръща в по-ефективна и полезна монета, тъй като компанията продължава да изкарва нови функции.

Любителите на многопластовия протокол Cardano трябва да бъдат развълнувани да видят ADA, изброен сред активите с такъв огромен потенциал за масово приемане. Според много експерти, Cardano е един от най-амбициозните проекти в пространството.

Научният подход на екипа на Cardano ги поставя над всички конкуренти и им дава значително предимство по отношение на убеждаването на скептиците, че блокчейн е бъдещето.

Разбира се, резултатите от интернет анкетата могат да бъдат подправени от редица различни фактори. Но ако сте инвестирали в една от монетите, изброени от Нойнер, трябва да го считате за добър знак.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн кит развълнува крипто трейдърите с поредната колосална транзакция

Сделката беше отчетена от крипто тракера Whale Alert, което предизвика спекулации за самоличността на крипто притежателите и защо те местят тези средства.След проследяване на транзакцията, Whale Alert...
АПР. 2, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Спад в Биткойн транзакциите и разплащанията с Visa

Тъй като мнозина по света сами решават да влязат под карантина, за да предотвратят по един или друг начин разпространението на COVID-19, може да се предположи, че ще има увеличение на онлайн покупките...
АПР. 2, 2020 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо халвингът на Биткойн ще промени всичко?

Един анализатор демонстрира значението на този ход, като го сравнява с други ограничени стоки. Биткойн се сравнява с благородните металиАнализаторът PlanB публикува уникална графика в Twitter, която...
АПР. 1, 2020 19:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света