НАЧАЛО Прессъобщения

Защо инвеститорите в криптовалути се възползват от предварителната продажба на Algotech (ALGT) вместо да се насочат към монети като Filecoin (FIL) и Polygon (MATIC)

29.01.2024 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо инвеститорите в криптовалути се възползват от предварителната продажба на Algotech (ALGT) вместо да се насочат към монети като Filecoin (FIL) и Polygon (MATIC)

Разкрийте потенциала на Algotech (ALGT), тъй като той се превръща в един потенциално добър избор за инвеститорите, изпреварвайки Filecoin (FIL) и Polygon (MATIC).

Проницателните инвеститори се насочват към предварителната продажба на Algotech (ALGT), което е сигнал за забележителна промяна от традиционните опции като Filecoin (FIL) и Polygon (MATIC).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нарастването на интереса може да се дължи на отличителните характеристики и стратегическите предимства на Algotech. Например, тя набра $1.1 милиона при частната си продажба.

Дали Algotech (ALGT) е устойчива инвестиция, или просто мимолетен облак? Нека разберем.

Инвеститорите се насочват към Algotech (ALGT) след забележително постижение

Ако сте на пазара и търсите топ криптовалута, Algotech (ALGT) може да е идеалният избор. Защо? Защото тя агресивно проследява стратегически партньорства и интеграции, за да повиши стойността на трейдърите. Чрез сътрудничество с ключови играчи от индустрията и безпроблемна интеграция с допълнителни платформи, Algotech (ALGT) разширява своите предложения, като в крайна сметка обогатява цялостното изживяване при търговия.

Нещо повече, Algotech (ALGT) дава възможност на инвеститорите да се възползват от възможностите за ранни инвестиции. Като една от най-добрите криптовалути за инвестиране за начинаещи, Algotech (ALGT) предоставя изключителни предимства на потребителите, включително право на глас в управлението, частична собственост върху софтуера на ALGT и дял в дивидентите, генерирани от успешните фондове на Algotech (ALGT).

Напоследък светлината на прожекторите е насочена към Algotech (ALGT), след като само за два дни тя набра $1.1 милиона по време на частната си продажба. Вследствие на това Algotech (ALGT) безпроблемно премина към Етап 1 на своята публична предварителна продажба, като ALGT се оценява на $0.04. Според пазарните прогнози Algotech (ALGT) евентуално може да претърпи забележителен скок от 275%, достигайки $0.15, след като токените ALGT бъдат официално пуснати на големите борси за криптовалути.

Filecoin (FIL) достигна $4.94, но анализаторите предвиждат ръст от 7.69% до края на месеца

Filecoin (FIL) преживя бичи импулс след завършването на ъпгрейда си Watermelon на 12 декември 2023 г. Поскъпвайки от $4.64 на 12 декември до $6.93 при затварянето на четвъртото тримесечие на 2023 г., Filecoin (FIL) отбеляза 49.35% повишение.

При такова положително ценово движение би било малко вероятно да се очаква меча прогноза за цената на Filecoin. През първото тримесечие на 2024 г. обаче цената на Filecoin (FIL) започна да се колебае. Към 6 януари 2024 г. Filecoin (FIL) се търгуваше на цена от $5.90, което представляваше 14.86% спад спрямо стойността му през декември.

Към 25 януари Filecoin (FIL) се търгува на цена от $4.94 и се намира в червената зона. Прогнозите на някои анализатори за цената на Filecoin обаче са положителни. Те смятат, че цената ще достигне $5.32 до края на януари, отбелязвайки 7.69% ръст. Те обясняват същото с неотдавнашното партньорство на Filecoin с Multi-Chain за подобряване на производителността му и насърчаване на повишената мрежова активност.

Въпреки че тази прогноза за цената на Filecoin е обещаваща, тя все още не е влязла в списъка на 5-те най-добри криптовалути. Има ли Polygon (MATIC) по-добри перспективи?

Мечи старт за Polygon (MATIC): Grayscale изключва проект на стойност $8 милиарда от Digital Large Cap Fund

Polygon (MATIC) започна първото тримесечие на 2024 г. с мечи настроения. На 4 януари 2024 г. базираният в САЩ мениджър на криптовалутни активи Grayscale изключи крипто проекта Polygon (MATIC), оценен на $8 милиарда, от своя Digital Large Cap Fund. Фирмата направи това решение публично достояние в изявление за пресата, в което подробно описва последното си ребалансиране на фонда. Според доклада Grayscale коригира портфейла на своя фонд GDLC (Grayscale Digital Large Cap Fund), като се освободи от определени количества от съществуващите компоненти на фонда, съобразявайки се със съответните им тегла.

Излишно е да споменаваме, че този ход може да се отрази негативно на Polygon (MATIC). Цената на Polygon (MATIC) се понижи от $0.8843 на 4 януари до текущата си цена от $0.7317 на 25 януари, което означава спад от 17.26%. Въпреки това анализаторите имат бичи прогнози за цената на Polygon. Те смятат, че Polygon (MATIC) може да поскъпне до $0.8867 до края на януари, за да отбележи 21.18% ръст спрямо текущата си цена.

Въпреки че това движение е в правилната посока, то не може да се сравнява с това на Algotech (ALGT).

Посетете предварителната продажба на Алготех
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.