НАЧАЛО Прессъобщения

Защо инвестиралите в Pepe (PEPE) и Apecoin (APE) се насочват към предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV)

септември 11, 2023 10:47 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо инвестиралите в Pepe (PEPE) и Apecoin (APE) се насочват към предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV)

Напоследък Tradecurve Markets (TCRV) привлече вниманието на много инвеститори, особено на тези, които се занимават с Pepe (PEPE) и Apecoin (APE).

Този внезапен шум може да се дължи на факта, че Tradecurve Markets (TCRV) в момента е във фазата на предварителна продажба – възможност, която често се счита за златен билет от опитните инвеститори. Нека навлезем в детайлите и да разберем какво предизвиква такъв ентусиазъм.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Tradecurve Markets (TCRV): Нова перспектива за търговия

В епоха, в която децентрализацията се обявява за въплъщение на финансовата свобода, Tradecurve Markets поставя златен стандарт. Тази платформа предлага диверсифицирано изживяване в търговията, като обединява активи като криптовалути, акции, форекс и стоки в един рационализиран портал.

Ако се чудите каква е основното нещо, което привлича инвеститорите, това би било именно безпроблемният процес на включване в Tradecurve Markets. Докато традиционните платформи отблъскват мнозина с изчерпателните си и натрапчиви нужди от документация, Tradecurve Markets помита всичко това настрана.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Бързата регистрация по имейл, свързването на DeFi портфейла и депозирането на крипто обезпечение са достатъчни, за да стартират търговците в света на неограничените финансови възможности.

Нещо повече, платформата на Tradecurve Markets е богата на най-съвременни инструменти. Например, нейната система за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, използва подробни анализи за създаване на персонализирани стратегии, като насочва както начинаещите, така и експертите през нестабилния крипто пазар.

След това е налице токена TCRV. От възможността да отразявате ходовете на опитните трейдъри, до получаването на пасивен доход чрез стейкване и дори ползването на намалени такси в Tradecurve Markets, TCRV не е просто поредният токен – това е паспорт за по-широка сфера от предимства при търговията.

Не е изненадващо, че от началото на предварителната продажба през второто тримесечие цената на TCRV се е повишила от $0.10 до $0.25. Но предварителната продажба все още не е приключила, като токените все още “летят от рафтовете” и ще увеличат цената си по време на следващата фаза на предварителна продажба.

С амбиции за набиране на 100,000 ентусиасти в рамките на дебютното си тримесечие и с цел да се натрупат над $30 милиона във фазата на предварителната продажба, е ясно: Tradecurve Markets не просто играе играта; тя иска да я предефинира.

Пазарните анализатори вече прогнозират, че токенът TCRV може да нарасне с 40х и да достигне $1.00 в рамките на годината.

Pepe (PEPE): Вълнението около меме монетата

Бурните вълни в сферата на криптовалутите бяха рязко подчертани от драматичната траектория на Pepe – мемекойн, произлизащ от известното меме Pepe the Frog. В изумителен обрат Pepe поскъпна с 10,000% през второто тримесечие на 2023 г., за да се срине почти толкова бързо.

Сега, когато се колебае на ниво от $0.0000007008, Pepe е с 82% от по-еввтин от историческия си връх при $0.000004354. Неотдавнашният спад от 12% само през тази седмица подсказва, че възкръсването на Pepe може да не се появи скоро на хоризонта.

В същността си Pepe процъфтява благодарение на чисти спекулации, лишени от истинска полезност. Създателите на Pepe смело признават, че създаването ѝ е било главно с цел да се облагодетелстват ранните осиновители на токени. Някои от създателите дори продадоха своите дялове миналата седмица, което доведе до спад на Pepe с повече от 26% за няколко дни.

Макар че Pepe може да стане свидетел на краткотрайно рали, ако скоро се появи бичи пазар, неговите нестабилни основи го правят ненадежден залог. Някои от първоначалните купувачи на Pepe продават активите си под съпротивата от $0.0000010 и се присъединяват към предварителната продажба на Tradecurve Markets, докато токените все още са намалени.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Защо инвестиралите в Apecoin (APE) се насочват към бреговете на Tradecurve Markets (TCRV)

ApeCoin, някога любимец на крипто света и подкрепян от известни инфлуенсъри, се бори да се задържи на повърхността в бурните пазарни води. От високите си стойности през 2022 г. цената на ApeCoin се е сринала с невероятните 96%. По подобен начин BAYC NFT, чиято минимална цена беше 128 ETH, сега може да се купи само за 22 ETH.

Понастоящем цената на ApeCoin е $1.22 и през последните две седмици е спаднала с над 20%. По-притеснително е, че ApeCoin се е сринал покрай жизненоважни зони на подкрепа и низходящ триъгълник, който може да сигнализира за по-нататъшни загуби.

Предвид липсата на ясни нива на подкрепа на графиката на ApeCoin, траекторията на цената му е непредсказуема. Възраждането на активността на екосистемата на ApeCoin е от съществено значение, за да се противодейства на преобладаващата меча вълна. Малко вероятно е обаче това да се случи скоро.

Много инвеститори в ApeCoin търсят убежище в предварителната продажба на Tradecurve Markets, като се възползват от намалените налични токени. Предварителната продажба осигурява стабилна входна точка за инвеститорите и обещава сигурна платформа за дългосрочни печалби.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):

Кликнете тук за достъп уебсайта на проекта

Кликнете тук за достъп до предварителна продажба на проекта

Кликнете тук за достъп до Twitter страницата на проекта


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.