НАЧАЛО Прессъобщения

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

Въпреки това не всички се довериха на технологията или вярваха в нея.

С течение на времето блокчейн пространството се разрасна до това, което е днес. Към 18 май 2023 г. пазарната капитализация на блокчейн индустрията е над един трилион евро, а дневният обем е над 31 милиарда евро. В този момент за институциите и индивидуалните инвеститори бяха ясно, че Web3 пространството е тук, за да остане.

>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Институциите и стойността, която виждат в Tradecurve

Исторически погледнато, концепцията традиционните финансови институции да инвестират в криптовалути, като например Биткойн, изглеждаше невъзможна. Въпреки това, през последните няколко години те започнаха да натрупват много криптовалути от висок ранг. Дългосрочният потенциал за растеж на криптовалутите изигра основна роля за привличането на интереса на институциите. Сега тези институции наблюдават новия предстоящ проект Tradecurve.

Стойността на платформата Tradecurve (TCRV), която прави своето IEO привлекателно

Повечето централизирани борси са изправени пред много проблеми, което прави нещата много по-трудни за институциите и индивидуалните инвеститори. Те се отличават с високи комисиони и такси, които могат да изядат маржовете на печалба. Tradecurve е платформа, която се стреми да има най-ниските такси в индустрията.
Освен това крипто общността започна да губи вяра в някои от най-големите борси, тъй като им липсваше прозрачност и в резултат на това екипът зад Tradecurve ще въведе Доказателство за резерви (PoR), за да увеличи прозрачността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Друг ключов проблем, който повечето борси имат, е, че те позволяват на потребителите да търгуват само с криптовалути. На Tradecurve потребителите могат да търгуват с криптовалути и почти всички деривати.

Бъдещето на Web3 пространството и ролята на Tradecurve

Tradecurve е един от най-обещаващите нови проекти, а TCRV е функционалния токен, използван в платформата. Тази хибридна платформа за търговия съчетава най-добрите елементи на CEX и DEX и ще промени начина, по който инвеститорите взаимодействат в DeFi пространството.
От потребителите няма да се изисква да изпълняват досадната KYC процедура и ще могат да запазят пълната си поверителност и анонимност, при което просто ще използват криптовалутите си като обезпечение.

Много хора, когато започват, не разбират всички концепции, свързани с търговията, и в резултат на това екипът зад Tradecurve ще създаде академия, която ще ги научи на всичко, което трябва да знаят. След това те ще могат адекватно да се възползват от високия ливъридж, започващ от 500:1, и да внедрят усъвършенствани алгоритмични ботове за търговия с изкуствен интелект.
По време на втория етап от предварителната продажба токена TCRV се търгува на стойност от едва $0.012. По време на предварителната продажба са налични само 40% от общото предлагане, а анализаторите прогнозират, че стойността му потенциално може да достигне 50x по време на предварителната продажба и да се повиши 100x след стартирането му на Uniswap и други борси. В резултат на това TCRV представлява солидна възможност за инвеститорите и търговците да попаднат в ранните етапи на проект, който може да се превърне в доминираща сила.

Научете повече за криптовалутата Tradecurve на сайта на Tradecurve или на линковете по-долу:


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.