НАЧАЛО Прессъобщения

Защо финансовите експерти са бичи настроени към VC Spectra (SPCT) и Stellar (XLM)?

септември 20, 2023 13:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо финансовите експерти са бичи настроени към VC Spectra (SPCT) и Stellar (XLM)?

На фона на яростната борба между мечките и биковете, инвеститорите търсят най-добрите криптовалути, в които да инвестират, докато пазарът се колебае. 

Интересно е, че VC Spectra (SPCT) и Stellar (XLM) привлякоха погледите на крипто специалистите, които ефективно се обявиха за бичи настроени към двата актива. Нека разберем какво знаят експертите за тези топ криптовалути.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Експертите виждат светло бъдеще за VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) привлече значително внимание в крипто общността. Крипто експертите следят отблизо проекта от ранните му етапи, особено по време на частната му сийд продажба. По това време VC Spectra впечатляващо успя да набере $2.4 милиона.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как? Със своята функционалност в реалния живот. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който се стреми да направи революция в блокчейн инвестициите. Неговата инфраструктура съдържа решения на предизвикателствата, с които се сблъсква индустрията. Иновативните му решения включват управление на активи, децентрализирана търговия и плащане на такси за транзакции.

Освен това VC Spectra дава възможност за търговия от типа “peer-to-peer“, като премахва необходимостта от посредници. Платформата също така гарантира решения за прозрачност и мащабируемост, като осигурява лесно взаимодействие с протокола. Тези предопределени характеристики изтласкаха родния токен в инвестиционния сектор.

Притежателите на SPCT, родния токен на VC Spectra, ще се радват на широк спектър от предимства, включително достъп до нови ICO, тримесечни дивиденти и 50% бонус върху всички депозити.

SPCT стигна до трети етап на своята публична предварителна продажба на пазарна стойност, при която един токен струва $0.033. Преминаването към четвъртия етап ще повиши още повече стойността му. 

Когато предварителната продажба приключи на VC Spectra и токенът достигне $0.080, тези, които купят сега, ще са получили впечатляваща 142% възвръщаемост на инвестициите (ROI) от текущата цена.

Освен VC Spectra (SPCT), Stellar (XLM) създаде положителен прецедент за бичи перспективи.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Крипто експерт смята, че Stellar (XLM) ще струва $1 – реалистично ли е това твърдение?

На 8 септември крипто експерт с псевдоним “EGRAG CRYPTO” се включи в X (Twitter), за да изрази мнението си за цената на монетата Stellar. 

EGRAG смята, че Stellar (XLM) заема значителна позиция, която може да доведе до това активът да достигне $1 през следващите седмици. И все пак условията за достигане на границата от $1 от монетата Stellar зависят от това как ще се развият конкретни показатели.

EGRAG CRYPTO твърди, че пресичането на 21-дневната EMA (експоненциална пълзяща средна) и 200-дневната MA (пълзяща средна) ще тласне цената на монетата Stellar нагоре.

За контекст, пълзящата средна е индикатор, който показва средната цена на даден актив за определен период от време, например 200 дни. МА се актуализира често, за да се идентифицират пазарните тенденции и скромните търговски зони.

Междувременно експоненциалната пълзяща средна е почти подобна, с изключение на това, че се фокусира върху последните ценови движения. Също така ЕМА реагира на промените в цената по-бързо от МА поради стила си на изчисление.

Според прогнозата на EGRAG за цената на Stellar, пресичането на 21-дневната ЕМА и 200-дневната МА нагоре на седмичната времева рамка ще определи темпото за стремглаво 500% покачване на цената на XLM.

Анализаторът смята, че именно това рали ще изпрати цената на XLM до диапазона от $1.10. EGRAG CRYPTO основа прогнозата си на ретроспективни данни от 2020 и 2021 г., при които Stellar (XLM) реагира съответно след подобно пресичане. 

Въпреки това към момента на писане на статията Stellar (XLM) се търгува на цена около $0.1183, което представлява спад от 1.5% през последните седем дни. Поради това анализаторите смятат, че VC Spectra има по-стабилни и реалистични прогнози за годината.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.