НАЧАЛО Прессъобщения

Защо Binance Coin (BNB) и Kangamoon (KANG) се покачват, докато низходящият тренд на Chainlink продължава

28.02.2024 8:42 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Binance Coin (BNB) и Kangamoon (KANG) се покачват, докато низходящият тренд на Chainlink продължава

Binance Coin (BNB) и KangaMoon отбелязаха значителна възвръщаемост през последния месец. KangaMoon наскоро достигна исторически връх, а Binance Coin се повиши с 30%. При проекти като Chainlink обаче се наблюдават значителни спадове.

Тези спадове накараха инвеститорите на Chainlink да се диверсифицират и в резултат на това проекти като Binance Coin и KangaMoon виждат ръст на новите инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Крипто китовете предизвикват срив на Chainlink

Въпреки че има голям потенциал, Chainlink се превърна в жертва на собствения си успех. При първоначалното стартиране основателите, рисковите инвеститори и разработчиците получиха голяма сума токени. Тези крипто китове сега продават Chainlink с обезпокоителни темпове, което води до намаляване на цената му.

Само през последните 24 часа цената на Chainlink е намаляла с 0.8%, докато при други алткойни се наблюдава възвръщаемост от над 10%. Това доведе до запазване на ниския дневен обем на търговия на Chainlink, като Chainlink е класирана на 24-то място по обем на търговия, докато по пазарна капитализация е 12-та криптовалута.

Binance Coin (BNB) среща съпротива на ниво от $400

През последния месец стойността на Binance Coin се повиши рязко, като нарасна с 30%. Според CoinMarketCap, BNB сега се търгува на ниво от $398 и има дневен обем на търговия от $2 милиона. Пазарните анализатори обаче смятат, че Binance Coin може да се сблъска с понижения през следващия месец.

Понастоящем Binance Coin се намира в зона на свръхпокупка, а BNB среща съпротива на ниво $400. През последните 24 часа цената на Binance Coin се понижи с 0.4%, което предполага, че BNB може да не разполага с инерция, за да преодолее тази съпротива.

Въпреки това Binance Coin остава силна инвестиция. Като се има предвид, че халвинга на Биткойн може значително да увеличи броя на инвеститорите, използващи борсата Binance, BNB може да отбележи допълнителен растеж. Според експерти Binance Coin може да премине $450, ако Биткойн достигне нов исторически връх.

KangaMoon (KANG) продължава да набира популярност

KangaMoon попадна в заглавията на вестниците през последната седмица, след като първият кръг от предварителната ѝ продажба беше разпродаден. След този важен момент функционалният токен на KangaMoon, $KANG, отбеляза 50% ръст на цената.

Откакто достигна исторически връх, популярността на KangaMoon се увеличи доста бързо. Проектът набира значителна популярност в социалните медии, като досега сега към него са се присъединили над 3,000 инвеститори.

KangaMoon не прилича на никой друг алткойн. Той съчетава възможностите за игри от типа “Play-To-Earn” със Social-Fi функции, за да създаде уникално потребителско изживяване. Потребителите ще имат няколко възможности за генериране на доход като част от това преживяване. Те включват участие в битки, залагане на резултати от битки и взаимодействие с други играчи.

Освен това потребителите ще могат да печелят седмични, месечни и тримесечни награди чрез изпълнение на предизвикателства. Награди ще има и по време на предварителната продажба на KangaMoon за инвеститорите, които помагат за разпространението на информация за проекта.

В момента инвеститорите могат да получат 10% бонус за покупка на токени $KANG, които се продават за $0.0075.

KangaMoon оглавява бичия поход на алткойните

KangaMoon е един от най-добре представящите се алткойни през февруари. Неговата предварителна продажба набира сила, а ранните инвеститори вече са постигнали добра възвръщаемост на инвестициите си. Сега експертите прогнозират, че токените $KANG може да придобият потенциал и да предложат 220% възвръщаемост по време на предварителната продажба на KangaMoon. Подобна възвръщаемост помогна на KangaMoon да привлече вниманието на водещи инвеститори и се очаква да помогне на проектът да изгради силна екосистема от съмишленици.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.