НАЧАЛО Прессъобщения

Защо Algotech (ALGT) може да се превърне по-добра криптовалута от XRP по възвръщаемост: Прогноза за цената на Aptos за 2024 г.

23.05.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Algotech (ALGT) може да се превърне по-добра криптовалута от XRP по възвръщаемост: Прогноза за цената на Aptos за 2024 г.

Иновативната платформа за алгоритмична търговия, Algotech (ALGT), се очертава като една от най-интересните крипто инвестиции през 2024 г.

Ранните участници очакват добра възвръщаемост, тъй като според разработчиците на проекта ALGT има за цел да изпревари XRP и Aptos.

Съдебно дело на Ripple срещу SEC хвърля сянка върху бъдещето на XRP

XRP е една от най-известните криптовалути, като към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.527, като за 24 часа преживява обем на търговия от $1.125 милиарда. Тя е една от печелившите в последния пазарен ръст, но продължаващото съдебно дело с Комисията по ценните книжа и фондовите борси хвърля сенки върху бъдещите ѝ перспективи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Действията предприети от SEC, за да се противопоставят на твърденията на Ripple, подчертаха несигурността относно последиците от делото. Това може да повлияе на доверието на инвеститорите и да ограничи потенциала за растеж на XRP в краткосрочен план.

Според Changelly техническите индикатори показват неутрални бичи настроения при 60% за XRP, докато индексът на страха и алчността посочва, че е настроенията около криптовалутата са неутрални, отчитайки 57. Прогнозите за ценовото ѝ ниво показват, че тя може да достигне до $0.615 като максимална стойност на монетата ще се търгува средно около $0.728, като по този начин сигнализира за възможна възвръщаемост на инвестициите от 20.4%.

TVL на Aptos в DeFi сектора се покачи с 376% през първото тримесечие на 2024 г.

Компанията Aptos (APT) беше в разгара на обещаващото си представяне през първото тримесечие на 2024 г. Към 23 май Aptos се търгува на цена от $9.02, докато обемът на търговията ѝ през последните 24 часа остава на ниво при $149 милиона. Тя се нарежда на 28-а позиция в CoinMarketCap, като общата ѝ пазарна капитализация възлиза на $3.9 милиарда.

Според доклад на Messari, пазарната капитализация на Aptos в обращение е нараснала с впечатляващите 127% от тримесечие на тримесечие, надминавайки криптовалутите в подобен диапазон на пазарна капитализация. Общата ѝ стойност, заключена в DeFi, също е нараснала с 376%, следователно показва интереса, който екосистемата е привлякла.

Въпреки тези благоприятни условия обаче Aptos отбеляза само скромни ценови печалби в сравнение с други водещи криптовалути. След като през март достигна върхови стойности малко под $19, токенът се сблъска с дълбока корекция от почти 60-65% и изтри всички предишни печалби.

Според Changelly техническите индикатори предполагат неутрални бичи настроения от 58% за Aptos, като индексът на страха и алчността показва резултат от 76 (екстремна алчност). Ценовите прогнози за 2024 г. сочат максимално ниво от $10 и средна цена на търговия от $9.5.

Algotech обещава 1,200% възвръщаемост на инвестицията

В условията на ожесточена конкуренция на пазара на криптовалути, Algotech (ALGT) води в първата редица, обещавайки доста добра възвръщаемост на инвестициите, доминирайки над старите играчи като XRP и Aptos. Вече предизвиквайки вълни, предварителната продажба на Algotech успя да събере над $5.2 милиона и да привлече над 23,000 членове с впечатляващите обещания, които според разработчиците на проекта могаот да достигнат възвръщаемост на инвестицията от 1,200%.

Стойностното предложение на Algotech произтича от нейния уникален подход към алгоритмичната крипто търговия. Чрез използването на технологии като машинно обучение и изкуствен интелект, Algotech има за цел да трансформира търговската индустрия чрез смарт автоматизирани стратегии за търговия.

Сред факторите, които до голяма степен са допринесли за този успех, е стратегическата инвестиция на Algotech в графични процесори H100 на обща стойност $1.2 милиона. По този начин двигателят на изкуствения интелект се зарежда с енергия, което го прави по-бърз и по-прецизен, а оттам и повишава възможностите му за допълнително конкурентно предимство, от което потребителите се нуждаят, за да изпреварят бързо променящите се крипто пазари.

Ангажиментът на Algotech за прозрачност и децентрализация допълнително я отличава от традиционните платформи за търговия. Като предлага ясна видимост на транзакциите и прилага усъвършенствани стратегии за управление на риска, платформата намалява потенциалните загуби и подобрява цялостната ефективност на търговията.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.