НАЧАЛО Прессъобщения

Защо $60 инвестиция в XRP, VC Spectra и SUI може да е вашият билет за крипто печалба?

септември 21, 2023 11:07 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо $60 инвестиция в XRP, VC Spectra и SUI може да е вашият билет за крипто печалба?

Главният изпълнителен директор на Ripple нарече XRP следващия Биткойн, което доведе до рязък скок на цената му.

SUI също получи тласък от неотдавнашното стартиране на ново решение за удостоверяване в Web3 от фондация Sui. Междувременно анализаторите наблюдават отблизо VC Spectra (SPCT) на фона на ръста от 312.5% във фазата на публична предварителна продажба.

Нека обсъдим защо инвестирането на $60 в тези три монети може да ви доведе до печалби, откривайки най-добрата криптовалута, в която да инвестирате сега!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

XRP: Може ли да токенът да оспори господството на Биткойн според главния изпълнителен директор на Ripple?

В неотдавнашно интервю за Bloomberg на 23 септември 2023 г. главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус направи смело изявление относно XRP, родния токен на Ripple.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Гарлингхаус изрази убеждението си, че XRP потенциално може да се превърне в следващия Биткойн, при условие че Ripple успее да реши значителен финансов проблем в широк мащаб, който може би ще достигне трилиони долари.

След оптимистичните коментари на Гарлингхаус относно потенциалното съперничество на XRP с Биткойн, цената на криптовалутата XRP отбеляза рязък скок. По-конкретно, стойността на XRP се повиши с 5.3% от $0.4749 на 13 септември до $0.5004 на 17 септември.
Според прогнозата за цената на XRP бъдещето на монетата изглежда обещаващо, като се има предвид увереността на Гарлингхаус в нейния потенциал.

Ако Ripple наистина успее да използва XRP за справяне с големи финансови предизвикателства в широк мащаб, както посочи главният изпълнителен директор, цената на криптовалутата XRP може да отбележи значителен ръст. Тя би могла да оспори позицията на Биткойн, попадайки в списъка на най-добрите криптовалути.

VC Spectra (SPCT) постигна 312.5% печалба при предварителните продажби

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана компания за управление на инвестиции, която е в заглавията на вестниците заради своите иновации и рентабилност. Дружеството търси инвестиции в компании, имащи потенциал да донесат повисока възвръщаемост за своите инвеститори при минимален риск.

SPCT, родният токен на платформата VC Spectra, е стандартен BRC-20 токен, изграден върху блокчейна на Биткойн и следва дефлационен механизъм. Според мнозина SPCT е сред най-добрите алткойни, които трябва да се наблюдават, предлагайки функционалност в платформата VC Spectra за управление на активи, плащане на такси за транзакции, обмен и децентрализирана търговия.

След като приключи впечатляващата частна сийд продажба, набирайки $2.4 милиона, VC Spectra (SPCT) навлезе в етап 1 на публичната си предварителна продажба на цена от $0.008. Оттогава насам цената на SPCT се е повишила с удивителните 312.5% до $0.033 в етап 3.

Анализаторите прогнозират още 142.42% скок до $0.08 до края на публичната предварителна продажба. Това означава, че инвеститорите от ранните етапи могат да получат зашеметяваща печалба от 900 %. VC Spectra (SPCT) също така предлага 50% бонус срещу всеки нов депозит за тези, които се присъединят към предварителната продажба.

SUI набира сила, тъй като Sui Network стартира zkLogin

В неотдавнашно съобщение на 13 септември 2023 г. Фондация Sui, структурата, която стои зад управлението на акциите на Sui, разкри стартирането на zkLogin.

Това иновативно решение за Web3 автентификация позволява на потребителите да влизат в децентрализирани приложения (dApps), като използват познатите си социални акаунти.

zkLogin е създаден, за да опрости работата на потребителите, като позволява на лицата да се удостоверяват в различни dApps чрез съществуващите си акаунти в платформи като Google, Facebook, Twitch и други доставчици от трети страни, както се посочва в официалното съобщение за пресата.

След въвеждането на zkLogin цената на криптовалутата SUI отбеляза значителен скок. Преминавайки от $0.4197 на 13 септември до $0.4665 на 17 септември. Това увеличение на цената с 11.1% показва положителна реакция на пазара на въвеждането на zkLogin.

Бъдещето на криптовалутата SUI изглежда обещаващо, като се има предвид ентусиазираната пазарна реакция на пускането на zkLogin. Интегрирането на zkLogin може потенциално да отключи нови пътища за мрежата на Sui, което да доведе до по-нататъшен растеж и засилено приемане през следващите месеци.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.