НАЧАЛО Прессъобщения

Зашеметяващ дебют на Everlodge (ELDG): Етап 1 на предварителната продажба привлича Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) титани

септември 13, 2023 11:31 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Зашеметяващ дебют на Everlodge (ELDG): Етап 1 на предварителната продажба привлича Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) титани

Everlodge (ELDG) прави грандиозното си навлизане на пазара на дигитални валути с първия си етап на предварителна продажба, привличайки вниманието на гиганти от индустрията, търгуващи с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

Тъй като Everlodge навлиза уверено във фазата на предварителна продажба, нейният иновативен подход и обещаващ потенциал са неустоими за тези крипто титани.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Everlodge (ELDG): Фракционирана собственост върху първокласни имоти

Everlodge революционизира собствеността върху имоти. Но как Everlodge прави това? Като позволява на потребителите да закупят дял от първокласни имоти, Everlodge дава възможност на хора от всички слоеве на обществото да притежават част от мечтания дом.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това става възможно чрез трансформиране на разкошни имоти в фракционирани NFT токени. Амбициозните инвеститори вече могат да притежават дялове в първокласни имоти с инвестиции на стойност едва $100, което е пример за всеобхватен лукс.

Но не само иновативният модел привлича вниманието. Дебютът на Everlodge под формата на предварителна продажба на първия етап не беше нищо друго освен шеметен. Ентусиазмът около ELDG токена е осезаем, като цената му се покачи от $0.010 до $0.016 за няколко седмици.

Още по-интригуващо е, че този дебют не привлече само типичните крипто ентусиасти. Интерес проявиха титани от сферите на Bitcoin и Ethereum – структури с доказан опит в идентифицирането и подкрепата на трансформиращи платформи.

Участието на такива значими играчи е едновременно потвърждение на визията на Everlodge и свидетелство за потенциалната ѝ значимост в сферата на криптовалутите и недвижимите имоти.

Експертите от сектора на недвижимите имоти следят отблизо напредъка на Everlodge. С уникален модел, създаден да отговаря на нуждите както на инвеститорите, така и на собствениците на имоти, те прогнозират, че стойността на токена ELDG ще се увеличи с 30х през следващите години.

Ориентиране във възможните низходящи тенденции на Bitcoin (BTC) и подкрепата от $20,000

Bitcoin, иновативната криптовалута, която преобрази финансовия пейзаж, остава актуална и набира скорост към потенциален спот Bitcoin  борсово търгуван фонд (ETF). Това развитие може да изстреля Bitcoin на основните финансови пазари.

Въпреки обещаващото развитие, характерната за Bitcoin волатилност е очевидна през 2023 г. След триумфалното покачване от $15,000 до над $31,000, оттогава дигиталното злато преживя значително отстъпление. В рамките на една седмица то падна под $26,000 след спад от 20 %.

За някои този спад на Bitcoin представлява златна възможност да се “качат на влака”. Ветераните трейдъри обаче подхождат предпазливо, спекулирайки, че това може да означава предстояща меча фаза и движение към подкрепата от $20,000.

Бъдещата траектория на Bitcoin зависи главно от съдбата на предложението за ETF. Докато то не бъде решено, притежателите на BTC може да се насочат към предварителната продажба на Everlodge, за да си осигурят последните останали токени ELDG.

Ethereum (ETH): Разчитане на “кръста на смъртта” и миграция към Everlodge (ELDG)

Ethereum, мощният двигател на DeFi сферата, е безспорна опора сред големите крипто играчи. Монетата вече се е утвърдила като една от най-надеждните и гъвкави криптовалути благодарение на своите смарт договори и dApps рамка.

След като достигна връх от $2,000 през април, оценката на Ethereum оттогава е намаляла и към момента на писане на статията се колебае около $1,588. 

Графиката на Ethereum показва пробив от възходяща тренд линия в рамките на деня. На седмичната графика също така има “смъртоносен кръст”, който може да показва продължителен мечи период.

И все пак, потапянето на Ethereum не е намалило значимостта му на крипто арената, като все още си осигурява сериозна институционална подкрепа. Тази стабилна позиция се дължи до голяма степен на пионерския ѝ статут и на впечатляващата обща заключена стойност (TVL) от $30 милиарда.

ETH се бори да преодолее прага от $2,100 вече повече от година, което кара някои ентусиасти да търсят други възможности, докато пазарът остава в застой. 

Предварителната продажба на Everlodge е една такава алтернатива. Тя представлява реална възможност за инвестиране в новаторска блокчейн платформа, докато Ethereum и Bitcoin остават в задънена улица. 

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.