НАЧАЛО Прессъобщения

Започна частната продажба на FNDX, родната криптовалута на борсата Findex

14.03.2024 13:09 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Започна частната продажба на FNDX, родната криптовалута на борсата Findex

Findex е стартирана през 2023 г. и предлага на своите потребители разнообразни функции, включително спот търговия, облачен майнинг, стейкинг и партньорска програма.

През септември 2023 г. започна предварителната продажба на местния токен на екосистемата FNDX. По време на предварителната продажба разработчиците успяха да привлекат повече от $700,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През април 2024 г. започва следващият етап – частна продажба. Всеки потребител на сайта ще може да участва в частната продажба.

Родния токен на платформата – Findex (FNDX)

През 2023 г. разработчиците на платформата за търговия обявяват пускането на собствена криптовалута. Findex (FNDX) е роден токен на екосистемата, изграден върху блокчейна на Ethereum. Това е ключов инструмент за достъп до продуктите и услугите на платформата. Активът ще се използва за плащане на комисиони, участие в управлението и развитието на проекта, получаване на заеми, както и за стейкинг награди и предоставяне на ликвидност.

Общото предлагане на криптовалутата е 1 милиард токена. От тях 25% (250 милиона) са разпределени за продажба на ранни инвеститори. Условията на предварителната продажба:

 • Първоначалната цена на токена е $0.15.
 • Минималната сума за покупка е $1,000.
 • Максималният размер на депозита е $50,000.

Разработчиците планират да наберат поне $1 милион до края на предварителната продажба. След това ще започнат следващите етапи.

Частна продажба 1

Първият етап на частната продажба ще започне на 13 април 2024 г. и ще продължи 90 дни. Всички потребители на платформата за търговия ще могат да участват в частната продажба. Условията са следните:

 • Цената на актива е $0.2.
 • Минималната сума за покупка е $1,000.
 • Максималният размер на депозита е $300,000.

Закупените дигитални активи ще бъдат блокирани в рамките на една година. След този период ще започне месечно размразяване на 10% от общата сума на покупката.

Инвеститорите често участват в предварителната продажба на криптовалута, защото на този етап могат да закупят токени на по-добра цена, отколкото след появата им на борсата. Това им дава възможност да увеличат потенциалните си печалби в бъдеще. Като се има предвид, че токенът ще се използва във всички съществуващи и планирани продукти на екосистемата, стойността му може да се увеличи значително. За да участвате в предварителната продажба, е достатъчно да регистрирате акаунт в платформата. След това трябва да извършите следните действия:

 1. Отворете раздела за FNDX токени.
 2. Изберете метода на покупка – от баланса на борсата или чрез използване на портфейл без попечителство, например MetaMask. В първия случай ще трябва да депозирате Tether в сметката на платформата.
 3. На страницата, която се отваря, изберете раздела Продажба на токени.
 4. Въведете сумата в USDT или броя на желаните FNDX монети.
 5. Въведете адреса на портфейла на Ethereum.
 6. Кликнете върху бутона “Buy” (Купи).

Трябва да се има предвид, че всеки потребител може да участва само в един кръг от продажби. Ако инвеститорът закупи криптовалута на първия етап на предварителната продажба, той няма да може да я закупи отново на следващия етап. Ето защо е необходимо да изчислите сумата на транзакцията още в началото.

Екосистемата на Findex

Основният продукт е централизирана крипто борса. Платформата за търговия поддържа 71 дигитални актива. Сред тях са популярните монети Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Cardano, Cosmos, Polygon и други. Потребителите на борсата могат да участват в рефералната програма и да получават до 30% от комисионата на привлечените клиенти, да купуват хеш мощност за облачно добиване на монети и да печелят от залози. В бъдеще разработчиците планират да добавят Liquidity за добив и Dual Asset. Освен това през март 2024 г. се очаква да бъде пусната P2P платформа, която ще разшири възможностите на инвеститорите и ще им позволи да купуват и продават криптовалута с помощта на банкови карти и платежни системи.

Технодобив в облака

Платформата ви позволява да добивате дистанционно 6 дигитални актива – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Dash, Litecoin, Zcash. Участниците в облачния добив имат достъп до договори за период от 12 до 36 месеца. Минималната инвестиция е 150 USDT. Това означава, че дори начинаещи инвеститори могат да участват в добива на криптовалути в платформата, получавайки достъп до потенциално висока възвръщаемост.

Инструменти за печелене

В допълнение към търговията и добива на криптовалути, проекта предлага и Earn платформа, чрез която участниците могат да печелят. В нея са представени инструменти за пасивни доходи – Findex Prime и “Earn”. За да започнете да печелите, трябва да се регистрирате на борсата и да попълните баланса с дигитални активи. Програмата “Earn” позволява на инвеститорите да стейкват поотделно BTC, USDT и ETH. Доходността зависи от избраната криптовалута и продължителността на блокирането на монетите. Според пътната карта тези инструменти ще се появят в платформата през третото тримесечие на 2024 г.

Заключение

Findex е доста позната крипто борса. Според пътната карта се очакват значителни актуализации на платформата: стартиране на роден токен на екосистемата – FNDX, Mining Liquidity и Dual Asset програми, launchpool, P2P търговия, децентрализирана борса, собствена платежна система и NFT пазар, внедряване на блокчейн, въвеждане на AI технология в мрежата и платформата, както и интегриране на GameFi и Metaverse продуктите. Тези стъпки подчертават желанието на платформата за иновации с цел непрекъснато развитие. Освен това разработчиците обявиха плановете си за провеждане на airdrop събитие за потребителите на борсата в края на март 2024 г. Екипът препоръчва да следите актуализациите в социалните мрежи на проекта, за да не пропуснете подробности за разпространението.

Уебсайт:

https://fndx.io/fndx

Социални мрежи:

https://twitter.com/findexexchange


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.