НАЧАЛО Прессъобщения

Забавна монета, свързана с Тръмп, достигна ATH по време на бичия импулс при меме монетите: Списък на други топ меме токени, които да следите

22.05.2024 10:34 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Забавна монета, свързана с Тръмп, достигна ATH по време на бичия импулс при меме монетите: Списък на други топ меме токени, които да следите

Изглежда, че пазарът на меме монети преживява значимо възстановяване, като меме монета, посветена на Доналд Тръмп, отбеляза исторически връх.

Тази подновена пазарна активност изглежда засили очакванията на трейдърите за повишена волатилност в крипто пространството през следващите седмици.

Освен това най-познатите криптовалути като Dogecoin, Shiba Inu, Pepe, Floki и KangaMoon отбелязаха впечатляващ ръст през последните месеци, като някои от тях надхвърлиха над 400% ръст, като KangaMoon, която продължава да демонстрира висок потенциал за по-нататъшен ръст, особено с неотдавнашното си обявяване за листване на BitMart. Този изключителен скок също така отразява подновената вълна от интерес на търговците към меме монетите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon (KANG): Задвижва още повече манията по меме монетите с впечатляваща възвръщаемост на инвестициите

KangaMoon (KANG) не е просто нов токен, а звезден токен, който изглежда е повлиял на затихващата мания по меме-монетите. Наред със значителния рекорд на предварителната продажба, при която монетата набра над $6.8 милиона, KangaMoon изглежда е спечелила сърцата на над 32,000 регистрирани потребители в своята уникална общност, като същевременно е на път да набере $9 милиона до края на май.

Тези впечатляващи статистически данни обаче произтичат от уникалните функции, които се предлагат с меме монетата. Това включва токена KANG, който действа като основна вътрешна валута за нейната дългоочаквана предстояща екосистема за P2E игри. Токенът KANG също така позволява на потребителите да закупуват различни гейминг елементи и да подобряват своя геймплей.

С текущата си стойност от $0.025 KangaMoon, която е в бонусния си етап, вече предложи на ранните си инвеститори възможността да се насладят на 400% възвръщаемост на инвестициите. При такива темпове анализаторите вече започнаха да очакват потенциален 100Х скок, след като бъде регистрирана от BitMart. Освен това иновативният подход на KangaMoon се простира и до награждаване на притежателите на KANG с ексклузивни конкурси още преди стартирането му.

Единственото, което е необходимо, е да споделяте и коментирате публикациите на KangaMoon. Тази динамика определя общността на Kangaverse като първенец на пазара на меме монети. Освен това партньорството на KangaMoon с RaidSharkBot има за цел да подобри преживяването на платформата по отношение на ангажираността, което превръща KangaMoon в една от най-добрите меме монети, в които да инвестирате.

Неотдавнашният импулс на Dogecoin може да бъде ключов за продължаващия бичи тренд

Последните графики на Dogecoin показват, че меме монетата се приближава към жизненоважно ниво на подкрепа, което в исторически план се определя като точка, в която интересът към покупка на монетата се увеличава, за да се предотврати по-нататъшно понижение на цената. Това означава, че има голяма вероятност за обръщане на посоката, при условие че пазарните условия останат благоприятни и съответстват на настроенията.

Според графиката на Dogecoin монетата се търгува под 50-дневната и 100-дневната ЕМА, докато нейният индекс на относителна сила се колебае около 44.4.

RSI показва, че DOGE е близо до територията си на свръхпродажба, което означава, че може да е недостатъчно купен и следователно готов за отскок. Въпреки това, въпреки неотдавнашния натиск за продажба на Dogecoin, перспективите за цената на DOGE все още остават бичи. Според Kaleo, виден търговец, който цитира неотдавнашната сага с GameStop, отбелязвайки, че последният път, когато GameStop поскъпна, Dogecoin също повиши цената си в последствие.

Водещият разработчик на Shiba Inu похвали екипа, стоящ зад интеграцията на ShibaSwap с мрежата Shibarium

Shytoshi Kusama, водещ разработчик на проекта Shiba Inu, приветства страхотната екипна работа, която е била от съществено значение за въвеждането на децентрализирания обмен на екосистемата ShibaSwap в Shibarium, мрежа от втори слой. ShibaSwap, която беше стартирана през юли 2021 г., функционираше като DEX в рамките на блокчейна на Ethereum, предлагайки услуги като сторидж на добива и ликвидни пулове. С последната разработка обаче децентрализираната борса ще бъде многоверижна, което ще позволи на потребителите лесно да разменят токени в двете вериги, което ще доведе до по-добро управление на ликвидността.

Това се случва в момент, в който Shiba Inu кит е регистрирал огромна печалба от над $3.2 милиона, след като е държал меме монети в продължение на повече от 2.6 години. Според Spot On Chain китът, който първоначално е придобил 199 милиарда SHIB токена между октомври 2021 г. и септември 2023 г., е видял повишил средствата си от едва $1.68 до около $4.88 милиона. Според топ анализатора Crypto Breakout успешният пробив на триъгълния модел на Shiba Inu показва продължаване на възходящия тренд за SHIB през следващите дни.

Pepe (PEPE) продължава с огромното си рали на цената

Pepe е дефлационна меме монета, пусната на пазара на Етериум. Тя представя изключително предложение в рамките на пазара на меме монети, като се основава на интерент сензацията на “Pepe The Frog”, който е герой с противоречива и дългогодишна история. Механизмът за изгаряне на Pepe също демонстрира нейния отличителен характер, като цели да поддържа оскъдността на Pepe в рамките на крипто пазара.

Неотдавнашният подем на Pepe изглежда се подкрепя от силна възходяща трендлиния, демонстрираща последователната възходяща тенденция на монетата. Тази трендлиния е основно ниво на подкрепа, което помага на цената да остане в рамките на бичия си път. Освен това 50, 100 и 200 ЕМА за монетата PEPE също се повишиха, осигурявайки допълнителна подкрепа и засилвайки положителната тенденция. Въпреки това RSI на PEPE също е близо до региона на свръхпокупка, което означава, че монетата може да претърпи някои кратки паузи, преди да тръгне отново нагоре.

Ще достигне ли цената на Floki нов исторически връх?

Floki се очертава като сериозен претендент на пазара на меме монети, предизвиквайки различни спекулации относно посоката на цената ѝ. Тъй като крипто ентусиастите следят отблизо всяко нейно движение, въпросите са свързани с това дали меме монетата е на път да запише нов исторически връх.

Тъй като цената на Floki отбеляза значителен скок през последните месеци, възможно е монетата скоро да достигне исторически връх. Това се дължи на неотдавнашното развитие на Floki, включително листването на FLOKI в Binance Тайланд. Допълнение, което предоставя нови възможности за търговците, като същевременно разширява видимостта на монетата за огромна група инвеститори. Освен това, чрез сътрудничеството си с Revolut Business, която е най-голямата нео-банка в Европа, Floki вече е в състояние да разшири обхвата си до повече от 40 милиона потребители в 150 държави, нещо, което може да допринесе за ръста на цената на Floki, тъй като тя се стреми към исторически връх.

Заключение

В сравнение с останалите четири монети KangaMoon се откроява просто защото притежава по-ниска пазарна капитализация. С такава по-ниска пазарна капитализация тази нова меме монета има по-голям шанс да преживее ценови скок, тъй като са необходими само няколко средства, за да се повиши цената ѝ. Поради това KangaMoon със сигурност е един от новите мем токени, за които трябва да се внимава през 2024 г.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://kangamoon.com/
Присъединете се към тяхната KangaMoon общност: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.