НАЧАЛО Прессъобщения

“Youtube на криптовалутите” – директорът на хедж фонд предпочита DeeStream (DST) пред Sui (SUI) и Bonk (BONK) за печалби през 2024 г.

30.01.2024 17:28 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Youtube на криптовалутите” – директорът на хедж фонд предпочита DeeStream (DST) пред Sui (SUI) и Bonk (BONK) за печалби през 2024 г.

DeeStream (DST) е стрийминг услуга за създатели на съдържание. Независимо от съдържанието, което създавате, можете да използвате DeeStream (DST), стига да не са нарушени законовите изисквания.

За разлика от традиционните сайтове за стрийминг, DeeStream (DST) е предназначена за Web3 и работи на децентрализирана система. С подобни иновации DeeStream (DST) ще подобри индустрията и услугите за стрийминг през 2024 г.

Ето защо един крипто мултимилионер – директор на хедж фонд предпочете родния токен DeeStream (DST) пред Sui (SUI) и Bonk (BONK) за евентуални параболични печалби през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Sui (SUI) запазва печалбата си на крипто пазара

Създадена, за да направи дигиталните активи достъпни за всички, Sui (SUI) винаги е била ориентирана към потребителите. Един от ключовите моменти, от които печелят инвеститорите, е, че Sui (SUI) поддържа различни приложения с по-ниски такси и скорост на транзакциите.

Sui (SUI) има обща пазарна стойност от $1.7 милиарда на пазара на криптовалути. С 16.07% увеличение на стойността, дневната стойност на търговията на Sui (SUI) се е увеличила със 101.27%, като общата пазарна стойност възлиза на $842 милиона.

Bonk (BONK) претърпява пазарен спад

Bonk (BONK) е първият токен на тема кучета на Solana. Подобно на популярните меме токени, Bonk (BONK) беше пуснат през декември 2022 г. и отбеляза драматично увеличение на стойността си. При стартирането собствениците на Bonk (BONK) заявиха, че основната цел на платформата е да върне загубата на ликвидност на Solana до степен, в която инвеститорите отново са уверени в мрежата.

Към момента на писане на статията Bonk (BONK) търпи огромна загуба от 20% от пазарната стойност на месечна база. С обща пазарна стойност от $742 милиона, Bonk (BONK) е на 88-то място по пазарна капитализация. Струва си да се отбележи, че Bonk (BONK) не е пощадена от пазарния спад и нейната търговска активност е намаляла с 10.71%.

Какви са ползите от покупката на DeeStream (DST)?

Използването на DeeStream (DST) ще бъде лесно за стриймърите. Всичко, което трябва да направят, е да се регистрират в платформата с основните си данни. Като потребител на DeeStream (DST) трябва само да споделите връзката към канала си и всеки може да се присъедини, за да ви гледа.

Друго предимство на DeeStream (DST) е, че аудиторията на излъчващите може да изпраща Dee подаръци, пакети с подарени абонаменти и други, които могат да бъдат осребрени незабавно. Една от гаранциите на DeeStream (DST) към пула от потребители е, че няма да има цензура на техните мнения, стига да не се нарушават законите. Родният токен на проекта е сочен, като имащ потенциал да се превърне в “син чип” на пазара на криптовалути.

Понастоящем по време на етап 1 от предварителна продажба, платформата предлага токени само за $0.035 за единица, като според мнозина DeeStream (DST) привлича огромен брой инвеститори.

Също така притежателите на DeeStream (DST) ще могат да управляват платформата за стрийминг. Като притежател на DeeStream (DST) можете да промени и да гласувате за тях, когато бъдат предложени.

Ранните инвеститори и притежателите на DeeStream (DST) биха могли да се включат и във VIP програмата, която пасивно им носи повече токени чрез такси за транзакции. Въпреки че при Sui (SUI) и Bonk (BONK) може да се наблюдава впечатляващо подобрение през следващите няколко седмици, при DeeStream (DST) се предполага, че може да бъде реализирана печалба още при излизането на пазара.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.