НАЧАЛО Други

Японски интернет гигант с Биткойн възнаграждения във виртуални игри

октомври 31, 2018 20:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Японски интернет гигант с Биткойн възнаграждения във виртуални игри

Японският гигант за интернет услуги GMO Internet Inc. обяви, че ще дебютира приложение на базата на блокчейн за награди в игрите.

Приложението, наречено CryptoChips, действа като метод за възнаграждаване на играчите за постигането на определени цели и първоначално ще започне само с помощта на Биткойн.

CryptoChips ще бъде представено за първи път в GMO разработената игра Whimsical War.

GMO Internet са разработили CryptoChips, което позволява разпространението на криптовалути като възнаграждение в приложението за игри и ще го предложи чрез групово дружество от август 2018 г.„, съобщение за пресата на английски и японски потвърждава, добавяйки:

„CryptoChips могат да бъдат монтирани на приложението за игри и позволява на играчите да получават криптовалути като възнаграждение в играта, като „тайни джобни пари“, в зависимост от класирането на играчите или когато играчите са постигнали мисии или придобити предмети“.

Този ход е най-новото начинание в криптовалутите от страна на GMO, които вече имат собствена борса, операция за добив на крипто и дори плаща част от заплатите на персонала в Биткойн .

През март борсата на компанията обеща да подобри сигурността на данните, след като регулаторите установиха, че липсват настройки по време на инспекции в индустрията след хака за 530 млн. долара през януари, на японската борса Coincheck.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене