НАЧАЛО Други

Японски интернет гигант с Биткойн възнаграждения във виртуални игри

ОКТ. 31, 2018 20:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Японски интернет гигант с Биткойн възнаграждения във виртуални игри

Японският гигант за интернет услуги GMO Internet Inc. обяви, че ще дебютира приложение на базата на блокчейн за награди в игрите.


Приложението, наречено CryptoChips, действа като метод за възнаграждаване на играчите за постигането на определени цели и първоначално ще започне само с помощта на Биткойн.

CryptoChips ще бъде представено за първи път в GMO разработената игра Whimsical War.

"GMO Internet са разработили CryptoChips, което позволява разпространението на криптовалути като възнаграждение в приложението за игри и ще го предложи чрез групово дружество от август 2018 г.", съобщение за пресата на английски и японски потвърждава, добавяйки:

"CryptoChips могат да бъдат монтирани на приложението за игри и позволява на играчите да получават криптовалути като възнаграждение в играта, като "тайни джобни пари", в зависимост от класирането на играчите или когато играчите са постигнали мисии или придобити предмети".

Този ход е най-новото начинание в криптовалутите от страна на GMO, които вече имат собствена борса, операция за добив на крипто и дори плаща част от заплатите на персонала в Биткойн .

През март борсата на компанията обеща да подобри сигурността на данните, след като регулаторите установиха, че липсват настройки по време на инспекции в индустрията след хака за 530 млн. долара през януари, на японската борса Coincheck.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света