НАЧАЛО Други

Японски интернет гигант с Биткойн възнаграждения във виртуални игри

ОКТ. 31, 2018 20:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Японски интернет гигант с Биткойн възнаграждения във виртуални игри

Японският гигант за интернет услуги GMO Internet Inc. обяви, че ще дебютира приложение на базата на блокчейн за награди в игрите.


Приложението, наречено CryptoChips, действа като метод за възнаграждаване на играчите за постигането на определени цели и първоначално ще започне само с помощта на Биткойн.

CryptoChips ще бъде представено за първи път в GMO разработената игра Whimsical War.

"GMO Internet са разработили CryptoChips, което позволява разпространението на криптовалути като възнаграждение в приложението за игри и ще го предложи чрез групово дружество от август 2018 г.", съобщение за пресата на английски и японски потвърждава, добавяйки:

"CryptoChips могат да бъдат монтирани на приложението за игри и позволява на играчите да получават криптовалути като възнаграждение в играта, като "тайни джобни пари", в зависимост от класирането на играчите или когато играчите са постигнали мисии или придобити предмети".

Този ход е най-новото начинание в криптовалутите от страна на GMO, които вече имат собствена борса, операция за добив на крипто и дори плаща част от заплатите на персонала в Биткойн .

През март борсата на компанията обеща да подобри сигурността на данните, след като регулаторите установиха, че липсват настройки по време на инспекции в индустрията след хака за 530 млн. долара през януари, на японската борса Coincheck.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света