Home

XRP е застрашен от срив, притежателите се втурват към предпродажбата на Raboo, която превъзхожда съперника си от сектора на меме монетите SHIB

01.07.2024 9:21 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP е застрашен от срив, притежателите се втурват към предпродажбата на Raboo, която превъзхожда съперника си от сектора на меме монетите SHIB

Алткойн пазарът в момента е объркан. Повечето алткойни зависят от Биткойн за осъществяване на потенциално рали.

Притежателите на XRP следят цената на Биткойн, за да видят накъде може да се насочи стойността на XRP, особено с идейте за отключване на токени.

В случая с Шиба Ину изглежда, че никой не иска меме монетата, тъй като Binance и много китове обмислят нови проекти.

Не може да бъде твърде трудно да се отгатне къде е насочено вниманието им, тъй като Raboo ($RABT) стои високо сред новите токени, които са в период на предварителна продажба. Останалата част от алткойн пазара се проваля, но Raboo прави впечатление.

Потребителите на Ripple регистрират загуби, тъй като нови XRP токени заливат пазара

Продължителната съдебна битка на Ripple с Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) предизвика някои разправии сред китовете през изминалата седмица.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на криптовалутата XRP е в относителен застой през цялата година, а липсата на бичи тенденции оставя много притежатели да мислят, че това може да е лош инвестиционен избор.

Един от основните недостатъци за притежаването на XRP токени в момента е възможното разширяване на предлагането на токени през юли. Ripple ще пусне около един милиард токена в рамките на няколко дни и инвеститорите се притесняват, че новите токени ще предизвикат мечо движение по времевите рамки на XRP. За Ripple е традиционно да напуска нови токени и е планирано те да продължат с подобни дейности до януари 2025 г.

Макар че отключването ще се отрази най-вече на краткосрочните ценови действия на алткойн пазара, за Ripple не предстоят сериозни печалби. Особено не и докато повечето трейдъри търгуват на загуба. Анализаторите от FX Street прогнозираха спад от 3.5% от $0.47 до около $0.45.

Никой не иска Шиба Ину

Доста меко казано е да се мисли, че “убиецът на Dogecoin” ще бъде монета, с която повечето хора не искат да имат нищо общо. Шиба Ину се опитва да развие проектите си в продължение на почти две години, но липсата на интерес пълзи бавно нагоре.

Според AmbCrypto цената на криптовалутата SHIB трудно ще се изкачи от сегашните си мечи тенденции. Данните на веригата разкриват, че както инвеститорите на дребно, така и китовете намаляват своите запаси от Шиба Ину. Инвеститорите на дребно са продали около 31% от своите SHIB токени на фона на спадащия обем на търговията в платформата и дори Binance изключва от списъка няколко търговски двойки, включително SHIB/TUSD.

Шиба Ину монетите се намират на трудно място, тъй като алткойн пазарът все още е в хаос, а китовете му напускат. Въпреки всичко цената на криптовалутата SHIB се е покачила с 2.5% на седмична база, но отразява спад с 30% през последния месец. Но от положителна гледна точка, предстои появата на по-жизнена меме монета.

Raboo: Забавление с меме монети, мечтани печалби и благосъстояние на членовете

Меме монетите рядко стартират с ясно дефинирана пътна карта, особено след като всичко, което правят, е да произвеждат мемета. Ето защо иновацията с изкуствен интелект на Raboo изненада повечето търговци; кой си е мислил, че meme монетите могат да имат общо и в играта на реални случаи на употреба?

Две неща отличават Raboo от всички останали меме монети там: софтуерът Rabooscan и токеномиката на Raboo. Rabooscan е AI интерфейс, който сканира платформите на социалните медии за снимки, видеоклипове и GIF файлове.

Rabooscan е начинът на проекта да постави своя дял в разрастващия се пазар на генеративен изкуствен интелект. Освен това токеномиката от $RABT е индикация за ангажимента на Raboo за дългосрочна жизнеспособност. Предварителната продажба предлага 63% от токените на общността, а тя има достъп до още 7.5% под формата на награди за принос към процеса на създаване на мемета.

От общо 1.8 милиарда токена, Raboo е заделила 2.5% за изгаряне. Дефлацията е тенденция сред меме монетите, при която те “изгарят” част от своите токени, за да предизвикат дефицит и да повишат цената на монетата $RABT.

Заключение

Една меме монета в предварителна продажба рядко някога е пълна без своята възвръщаемост на инвестициите, предварителната продажба на $RABT е съпроводена от прогноза за 233% печалба това лято и вече е с 60% по-висока.

Според разработчиците Raboo също така се подготвя за 100Х увеличение, когато токенът се появи на основните борси. Не пропускайте възможността да участвате в предварителната продажба и да започнете да печелите безплатните си токени!

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.