НАЧАЛО Прессъобщения

XRP, Solana (SOL) и VC Spectra (SPCT): Един от токените се покачва, докато другите се понижават!

август 30, 2023 10:45 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP, Solana (SOL) и VC Spectra (SPCT): Един от токените се покачва, докато другите се понижават!

XRP (XRP) започна мечи рали, като се понижи значително между 10 и 28 август 2023 г. Solana (SOL) демонстрира подобна тенденция, като поевтиня значително през същия период.

Докато и двете монети отстъпват от светлината на прожекторите, VC Spectra (SPCT) се очерта като печеливша инвестиция, след като набра $2.4 милиона при частната си продажба.

Но преди да навлезем по-дълбоко във VC Spectra (SPCT) и защо тя може да бъде обещаваща инвестиция, нека оценим текущото състояние на XRP (XRP) и Solana (SOL).

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

XRP (XRP) се бори да набере популярност

На 10 август 2023 г. Gemini, известна крипто борса, базирана в САЩ, обяви, че ще регистрира повторно XRP на своята платформа. Експертите сметнаха това за значимо развитие за общността на XRP и го възприеха като индикация, че XRP може да нарасне през следващите дни.

Въпреки положителната новина обаче стойността на XRP спадна с 20% от $0.653 до $0.521 в периода между 10 и 28 август. През същото време пазарната капитализация на XRP намаля с 16.5% от $33.2 милиарда на $27.7 милиарда поради отрицателното движение на цената.

Този неотдавнашен низходящ тренд може да се отдаде на избледняващото доверие на инвеститорите и на неотдавнашното обжалване от страна на SEC на 18 август, подадено срещу присъдата на XRP от 14 юли.

Към 28 август нивата на SMA 200 и EMA 20 на XRP сигнализират за настъпващ низходящ тренд. Експертите разглеждат това като още една индикация, че мечият импулс може да продължи.

Интересно е, че при Solana (SOL) се наблюдава подобен сценарий.

Solana (SOL) намалява след пробив в сигурността

Между 24 юли и 28 август 2023 г. нивата на SMA 10 на Solana (SOL) бяха положителни, показвайки потенциал за бичо движение. Трейдърите разглеждат това като индикация, че Solana (SOL) може да нарасне през следващите дни.

Въпреки положителните технически показатели обаче, Solana (SOL) се бореше да започне бичи ход. Това може да се дължи на следното развитие. На 7 август Cypher Protocol разкри, че платформата им е била компрометирана, което доведе до загуба на активи на стойност около $1 милион.

Експертите спекулираха, че неотдавнашният хак може да се отрази неблагоприятно на цената на Solana (SOL), тъй като децентрализираната борса работи на Solana (SOL).

Прогнозите се оказаха верни. Между 7 август и 28 август 2023 г. цената на Solana (SOL) спадна с 10% от $23.09 на $20.56. Пазарната капитализация на Solana (SOL) последва примера ѝ, като намаля от $9.4 милиарда на $8.3 милиарда през същия период. Експертите могат да обяснят неотдавнашния низходящ тренд и с отрицателни технически показатели.

Към 28 август CCI 20 и Stochastic %K на Solana (SOL) бяха отрицателни, което предполага предстояща меча тенденция. Докато Solana (SOL) се бореше за скок, VC Spectra (SPCT) продължи да расте забележително.

Инвеститорите на VC Spectra (SPCT) се радват на огромни печалби, тъй като предварителната продажба продължава

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за управление на активи, която демократизира достъпа до блокчейн и технологични инвестиции. Използвайки авангардни инструменти като изкуствен интелект, VC Spectra (SPCT) дава възможност на своите инвеститори да реализират печалба от множество начини като дивиденти от печалби от инвестиции.

Освен дивиденти, ако сте притежател на VC Spectra (SPCT) токена, имате право и на ексклузивни предимства, като ранен достъп до предварителни ICO и тримесечни и месечни обратни изкупувания.

VC Spectra (SPCT) също така стимулира своите притежатели на токени, като им предоставя право на глас.

Това дава възможност на потребителите да имат право на глас при вземането на бъдещи инвестиционни решения от VC Spectra (SPCT) . Освен че се възползват от правото на глас, потребителите получават ранен достъп до ексклузивни ICO преди те да бъдат публикувани.

Платформата също така постигна огромен напредък по време на етапите на предварителните си продажби. Към 28 август 2023 г. VC Spectra (SPCT) се намира на етап 3 от своята предварителна продажба.

Следователно, ако инвестирате във VC Spectra (SPCT) сега, можете да спечелите от 220% скок от $0.025 до $0.08 до края на предварителната продажба.

Освен това, ако действате бързо, можете да се възползвате от ограничената промоция на VC Spectra (SPCT) за 25% бонус върху всички депозити.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.