НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP продължава спада си - какво да очакваме?

НОЕ. 19, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP продължава спада си - какво да очакваме?

През последните няколко месеца XRP не се справя твърде добре.

Всъщност, както бе установено в неотдавнашен доклад, пуснат през третото тримесечие, криптовалутата падна от $ 0,40 до $ 0,25, в рамките на юли и септември. 


Това представлява спад от 35%, спрямо щатския долар, в рамките на три месеца. 


Нещата все повече продължават да се влошават, популярният алткойн бавно спада срещу Биткойн, след конференцията “Swell” в “Ripple Labs”, проведена в Сингапур в началото на този месец.


Въпреки че наскоро се появи топ анализатор, който напомни на търговците, че това ценово движение (или липсата на такова, по-скоро) е съвсем очаквано и че с времето може да дойде силен скок, стига инвеститорите да продължат да търпят.


Популярният търговец и дългосрочен XRP бик “Credible Crypto” направи публикация в Twitter миналата седмица, напомняйки на своите последователи, че “тези, които са нетърпеливи за цената на XRP, пропускат голямата картина” и ще пропуснат печалбите, които със сигурност ще дойдат.


Разяснявайки защо това е така, той отбеляза, че “XRP започна да се движи едва 2 години след като дъното на мечия пазар на BTC беше установено [...] и след като $ BTC постави нов ATH [връх за всички времена].


Това, което той казва, е, че XRP е импулсивна криптовалута, която се движи с огромна волатилност, поради което скорошното понижение на цените не е края на света, от негова гледна точка.


Няма нищо, което е близо до гаранция, че XRP ще тръгне нагоре, както направи през 2017 г. Криптовалутата лесно би могла да падне или да започне бавно леко рали, вместо рязък подем, както предполага Credible.


Big Cheds” отбеляза, че графиката на XRP / BTC предполага тежък период за биковете. Популярният търговец посочи, че преди няколко дни графиката бе отчела дневна “меча поглъщаща свещ”, което сигнализира, че може и да предстоят по-ниски цени.


Докато техническите индикатори и графиките предполагат ход надолу, основите и показателите на леджъра не изглеждат толкова зле. Coinmetrics, например, установи, че показателите на XRP Ledger са започнали да нарастват:


Първо, има значително увеличение на броя на транзакциите през последните две седмици.


Те добавиха, че броят на адресите, с баланс от най-малко 10 XRP, продължава да се увеличава, което според тях е здравословна тенденция за веригата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Музикантите вече ще могат да продават творбите си за XRP

Ripple представи нова платформа, наречена xSongs, която позволява на създателите на съдържание да качват дигиталната си музика и да я продават за криптовалутата XRP.Тези, които са заинтересовани в то...
ДЕК. 11, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може анонимно да се изпраща Етериум за под $1

Групирането на Етериум транзакциите намалява разходите за gasПроектът Nightfall предлага използването на ZK-Snarks, технологията, съвместима с Eтериум, за покриване на транзакции. Освен това, екипъ...
ДЕК. 6, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света