НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP получава "A" рейтинг, води в четири основни показателя

АВГ. 23, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP получава "A" рейтинг, води в четири основни показателя Източник: https://www.thestreet.com/investing/cryptocurrency/cryptocurrency-in-focus-ripple-15062657

Нов анализ на XRP, третата по пазарна капитализация криптовалута, дава висок рейтинг на дигиталния актив.

Flipside Crypto” и влиятелният бизнес сайт “TheStreet” публикуваха нов анализ на XRP, третата по пазарна капитализация криптовалута.


Компанията изтъква xRapid на Ripple и партньорството с MoneyGram като два фактора зад високия рейтинг от “А” за цифровия актив. Проучването преценява XRP по четири основни фактора, включително поведение на разработчиците, пазарна зрялост, активност на потребителите и оценката на криптовалута от Flipside.


“Ripple е нарастваща сила в световния финансов пейзаж, създавайки навлизане в институционалното финансиране, докато отглежда продукти в криптосферата…


Компанията предлага на консервативните институционални клиенти на платформата Ripple чрез xCurrent, като същевременно се развива xRapid, за да предложи убежище от сложността на използването на валутните пазари за уреждане на трансфери. Това е ефективно осигуряване на ефективност и икономия на разходи на утвърдени участници на пазара.”


Flipside казва, че партньорството на Ripple с MoneyGram помогна за постигане на 7,1% скок в показателя за поведение на разработчиците и търси Ripple да привлече повече институционални клиенти и допълнително да увеличи основната стойност на цифровия актив XRP.


Докато Ripple Labs поддържа, че вече няма контрол върху криптовалутата на Ripple, тя все още притежава значителна част от токените. Компанията също активно развива и насърчава приемането на своето решение xRapid, което използва криптовалутата на Ripple.
Поради това е вероятно екипът на Ripple Labs да продължи да се стреми да “привлече” институционални клиенти, предпазливи от крипто-волатилността, към xCurrent, с дългосрочна визия за преместване на тези клиенти към xRapid. 
Така че, внимавайте за по-големи партньорства, които да се появят от Ripple Labs тази година.