НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP пак на зелено

СЕП. 20, 2018 17:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP пак на зелено

XRP доказа, че критиците отново са погрешни, като зашемети крипто пазарите с двуцифрени печалби за 24 часа за втори път.


В момента на писане на статията, XRP понастоящем се оценява на $ 0.365905, отбелязвайки ръст от приблизително 15% през последните 24 часа.


Графиката по-долу показва двата случая, при които XRP направи възходящи движения в последната седмица, като първото е с 21% печалба за период от 24 часа.


В интервю за CNBC от 17-ти септември, шефът на Ripple за регулаторни отношения за Азиатско-тихоокеанския регион и Близкия изток Сагар Сарбай намекна, че компанията ще започне операции с xRapid през следващия месец. Точните му думи бяха следните:

Аз съм много уверен, че през следващия месец ще видите някои добри новини заедно с пускането на продукта в производството.

Той също така е бил ентусиазиран по отношение на общата посока на крипто и блокчейн пространството.

Преди няколко дни, xRapid бе наречен "The Golden Goose" както за компанията Ripple, така и за XRP. Това се дължи на факта, че решението за трансгранично плащане използва цифровия актив за получаване на незабавна ликвидност за почти незабавни транзакции.

Компанията Ripple вече си е партнирала с трите борси на борсите Bittrex, Bitso и Coins.ph, за да осигури незабавната ликвидност, предоставена от XRP. След като операциите станат живи, ще видим увеличение на обема на търговията на XRP в тези борси. Когато добавим това към изблик на интереса на XRP на пазарите поради xRapid новини, небето е границата за цифровия актив.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света