НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP официално се интегрира с Woocommerce

МАР. 20, 2019 16:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP официално се интегрира с Woocommerce

XRP на Ripple записа още едно значимо постижение в своя опит за масово приемане.


Криптовалутата вече е напълно интегрирана с Woocommerce, онлайн гигантът на пазара, който захранва 3,3 милиона онлайн магазина. Активът постигна това чрез програма за награди от Wietse Wind, която е основател на XRP Labs.

Само миналата седмица беше обявено, че Wind предлагат 3000 XRP (над $ 900) като награда за всеки, който успешно интегрира XRP с Woocommerce. Преди два дни, това се превърна в реалност и XRP потенциално ще бъде приет от над 3 милиона потребители за една нощ.

XRPL Labs на Wind станаха приятелски настроени към XRP заради любовта им към криптовалутата. Фирмата прави значителен принос в популяризирането на криптовалутите, особено XRP. Освен интеграцията, която Winds току-що постигна, XRPL Labs също работи за стартиране на децентрализирана борса, подобна на тази, по която работят Binance.

XRP също допринесе за подпомагане на проектите, изпълнявани от Winds, които са предимно центрирани около XRP. Например XRP Tip Bot, който сега е популярен бот за изпращане на съвети в социалните мрежи.


Трябва да се отбележи, че активът е регистриран на Coinbase Pro преди няколко седмици, а платежните услуги все повече се търсят.Съвсем наскоро, водещият обмен на криптовалути в Израел, eToro, обяви намерението си да приеме xRapid, известната платежна платформа Ripple, която използва XRP за ликвидност. Тези и много други събития в пространството сочат все по-голяма популярност на Ripple и XRP, въпреки няколко противоречия около компанията и дигиталните активи.

Интеграцията с Woocommerce ще бъде едно от най-големите постижения, отбелязани от Ripple и XRP тази година, тъй като милиони потребители вероятно ще приемат актива, което е сбъдната мечта за всяка криптовалута.


Етериум е втората по големина криптовалута след Биткойн в продължение на месеци, с което някои фенове на XRP не са съгласни, защото смятат, че XRP е по-голям от Етериум. С повече от 3 милиона онлайн магазина на ръба на приемането му, XRP може просто да си възвърне второто място или може би не. Само времето ще покаже.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Топ анализатор предрича 200% скок на Етериум срещу Биткойн (ETH/BTC)

Крипто стратегът Майкъл ван де Поуп каза на своите 443,000 последователи в Twitter, че е в рамките на възможното Етериум да скочи с 200% срещу Биткойн (ETH/BTC) през следващите месеци.Той обаче предуп...
ОКТ. 16, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум скоро ще достигне $4,900 - според Fundstrat

Етериум биковете могат да насочат погледа си към нов исторически връх, ако ETH успее да пробие ценовото ниво от $4,030. В такъв случай, според анализаторите на компанията, подновеният импулс може да т...
ОКТ. 16, 2021 11:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP се превърна в криптовалута номер едно във Великобритания

Британските инвеститори на дребно избират XRP пред другите криптовалути, ADA е на второ мястоДанните, споделени от eToro, посочват, че през третото тримесечие на тази година инвеститорите на дребно въ...
ОКТ. 15, 2021 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance ще проведе парачейн търг за Polkadot (DOT)

В секцията Новини в блога на платформата Binance обяви бъдещата подкрепа за търга за слотове за Polkadot Parachain, който ще се проведе през ноември 2021 г. Повече подробности за участниците ще бъдат ...
ОКТ. 15, 2021 17:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света