НАЧАЛО Алткойни

XRP може да се срине до $0.01 според крипто експерт

24.01.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP може да се срине до $0.01 според крипто експерт

Въпреки по-ранната невярна прогноза на Макс Кайзер за това, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще победи Ripple в техния продължителен правен спор, експертът по Биткойн (BTC) и гласовит критик отново изрази песимизъм по отношение на XRP, прогнозирайки спад в цената му.

Кайзер, който преди това беше определил дейността на блокчейн компанията като “Понци схема“, сега нарече XRP “централизиран боклук”. В публикация от 19 януари, той прогнозира, че цената ще продължи да спада, докато не достигне $0.01.

В споменатия пост Кайзер представи скрийншот на цената на XRP, която е била на ниво $0.530783, което отразява 4.8% спад за деня и 1.1% спад спрямо Биткойн, според данни от платформата за криптовалутни анализи CoinGecko към момента на публикацията му.

Това не е първият път, в който Кайзер критикува XRP. През юни 2023 г. той заяви, че Ripple и XRP няма да надделеят над SEC, споделяйки, че битката “никога не е била за закона“.

Тогава той твърдеше, че регулаторът на ценни книжа се е насочил към криптоактива с цел елиминиране.

Той също така разкритикува главния изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус, наричайки операцията му Понци схема, като същевременно призна, че някои може да разглеждат действията на SEC като “прекомерни“.

Важно е да се отбележи, че макар и да има някои индикации в подкрепа на твърденията на Кайзер, индустрията на криптовалутите е известна със своята непредсказуемост.

Ето защо извършването на задълбочени проучвания и анализ на риска е от решаващо значение преди вземането на каквито и да било инвестиционни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.