НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP може да се насочва към $ 0.30

ЯНУ. 13, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP може да се насочва към $ 0.30

Дори когато XRP е на ниски цени, общността на монетата на Ripple остава една от най-лоялните в крипто индустрията.

Инвеститорите на дребно изглеждат особено оптимистични тази година, очаквайки цената на актива да постигне някои значителни резултати.


Най-близката цел за цената на третата най-голяма монета е психологически важното ниво на $ 0,30. В момента няколко търговци прогнозират, че XRP се насочва точно в тази посока.


Търговецът на криптовалути, който се подвизава под псевдонима “JOKER” в Twitter, вярва, че нещата изглеждат добре за цената на XRP. Той базира това мнение на теорията на вълната на Елиът и на модела на закръглено дъно, който се появява, когато дългосрочните низходящи тенденции приключват.


И двете предполагат, че XRP ще се движи до $ 0,25 - $ 0,28, заяви търговецът.


XRP price 1

Най-високата стойност за XRP стои на 3,50 долара. Монетата достигна тази цена на 5-ти януари 2018 г., точно преди началото на крипто-зимата, която продължи до началото на 2019 г.


По време на писане на статията XRP се търгува на $ 0,21, според CoinMarketCap.


Търговецът “LUD XRP” наблюдава графиката на монетата срещу щатския долар, за да подчертае, че криптовалутата следва 4-часовия фрактал, който ѝ позволи да скочи над 1 долар през 2017 г. Въз основа на графиката, търговецът твърди, че XRP в момента се цели към $ 0,26.