НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP липсва от крипто индексния фонд Morgan Creek

АВГ. 28, 2018 19:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP липсва от крипто индексния фонд Morgan Creek

XRP е сред малкото големи криптовалути, липсващи от наскоро стартиралия фонд за цифрови активи на Morgan Creek.


Независимо от това, че е криптовалута с репутация, XRP на Ripple е добре позната с пренебрежителното отношение от институционални инвестиционни инструменти, поради несигурността относно това дали е ценна книга.


XRP и XLM ( Stellar Lumens) напълно липсваха от списъка с токени на криптовалути, които ще бъдат управлявани от индексния фонд, обявен във вторник (28-ми август 2018 г.). Двете криптовалути имат много общо, особено факта, че и двете не се копаят "предварително изкопани". Предварително изкопани се отнася до ситуация, при която общият обем на токени се получава с установяването на блокчейн.

Коментирайки изключването на криптовалути като XRP и XLM, Антъни Помплиано, партньор в компанията, каза:

Ако има централна партия, която притежава 30% или повече от предлагането, ние ги задържаме от индекса. Тъй като мислим, че въвежда много допълнителни рискове, които може да не са там, ако е по-децентрализирана мрежа.

Продължава да има сравнително малко противоречия относно това дали XRP представлява ценна книга поради неговата явно централизирана природа. Ръководителите на Ripple обаче се противопоставят на това твърдение, като заявяват, че техният мажоритарен дял от XRP токените не прави криптовалутата централизирана.

Макар че остава несигурността, Morgan Creek се присъединява към списъка на крипто фокусирани инвестиционни модели в САЩ, които се игнорират XRP токените.

Пишейки за Forbes, Майкъл дел Кастило подчерта някои от характеристиките на фонда за цифров индекс на Morgan Creek. Фондът е подкрепен от институционалното инвестиционно предприятие "Морган Крийк", което понастоящем разполага с активи под ръководството на стойност 1,5 милиарда долара (AUM).
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света