НАЧАЛО Прессъобщения

XRP, KangaMoon (KANG) и Sei (SEI) – бичи на графиките

11.02.2024 9:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP, KangaMoon (KANG) и Sei (SEI) – бичи на графиките

XRP се движи във възходяща посока и това инициира положителни пазарни настроения в цялата индустрия като цяло. В същото време Sei (SUI) се движи във възходяща посока и също набира значителна скорост.

И все пак, нито една от тях не е толкова популярна, колкото KangaMoon (KANG) в момента, тъй като тя привлича огромно внимание с представянето на своето крипто ICO. За да разберете защо това е така, може да потърсите отговорите в тази статия, разглеждайки всяка криптовалута поотделно.

XRP се покачва с 38% – цената може да достигне $0.8 до края на 2024 г.

XRP набра значителна скорост и сега се намира малко над нивото на подкрепа от $0.50. Цената на Ripple се е повишила с 38% на годишна база (YTD) и се движи над 50-дневната и 150-дневната пълзяща средна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ако успее да възвърне бичия импулс, криптовалутата XRP може да отбележи още по-значителни печалби през предстоящите търговски сесии, особено след като наскоро се придвижи от $0.49 до $0.53. Според прогнозата за цената на Ripple, тя може да завърши през 2024 г. на $0.8.

Sei (SEI) демонстрира сериозни признаци на възстановяване и може да поскъпне над $1

Sei (SEI) демонстрира значителни признаци на възстановяване, тъй като криптовалутата бързо се придвижва нагоре. 7 дневната графика за криптовалутата Sei е в зелено и тя успя да се избута нагоре от $0.58 долара до $0.74 през изминалата седмица.

Освен това цената на Sei успя да произведе по-висок връх, а по-нататъшното развитие на ценовото ѝ движение може да доведе до по-нататъшен възходящ тренд, който да отрази вниманието и привлекателността на купувачите.

Според прогнозата за цената на Sei тя може да приключи през 2024 г. на ниво от $1.03.

KangaMoon (KANG) иска да надмине и двете със 100х покачване при стартирането си

KangaMoon (KANG) отбеляза огромен успех със своето блокчейн ICO, тъй като има за цел да използва функциите на Social-Fi, за да осигури възнаграждаващо преживяване за всички свои потребители. Платформата ще бъде посветена на изграждането на силна общност от меме ентусиасти.

Тя ще позволи на потребителите да участват в турнири и състезания, след което да получават награди като стимули.

Освен това тези, които не участват, могат да правят залози на други играчи, за да спечелят награди. Social-Fi концепцията ще възнаграждава притежателите на KANG токени чрез предизвикателства, които играчите могат да изпълняват.

Тези, които участват, могат да печелят допълнителни токени и награди в играта. Играчите могат да ги продават или разменят на специализирания пазар, което ще им предостави отлична възможност да монетизират времето, прекарано в игри. По време на предварителната продажба Kangamoon се търгува за $0.005, като според екипа се очаква стойността му да нарасне до $0.0075 на етап 2 и 100х при стартирането.

Обобщение

Стойността на XRP се движи нагоре и скоро може да достигне основното ниво от $0.8. Sei може да пробие и над $1, което ще го постави в доминираща позиция. Междувременно предварителната продажба на Kangamoon привлече най-значително внимание, тъй като анализаторите прогнозират 100х повишение.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.