НАЧАЛО Крипто Крими

XRP и "манипулациите" на CoinMarketCap

ДЕК. 5, 2018 11:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP и "манипулациите" на CoinMarketCap

За момента има две мнения в крипто общността по този въпрос. Има хора, които вярват, че CMC постъпва правилно. А от другата страна имаме хората, които вярват, че практиката е нечестна и потенциално манипулативна.

Незачитането на XRP в Escrow от страна на CoinMarketCap (CMC) е ескалиращ проблем, който се обсъжда широко.Криптовалутата на Ripple изпревари Етериум, ставайки втора в списъка на платформата. Събитието бе обсъждано надълго и нашироко в крипто общността, тъй като промяната се задържа дълго.

Главният маркетингов стратег на Ripple Кори Джонсън направи следната публикация в Twitter с линк към статия от популярен портал за новини:
Конфликтът възниква поради факта, че CMC зачита само циркулиращото предлагане и цената за изчисляване на пазарната горна граница, изключвайки тези монети, които се държат в ескроу.

Част от общността твърдят, че ако се придържаме към същия стандарт, то и пазарната капитализация на Биткойн трябва да бъде намалена, тъй като Крейг Райт притежава 1,1 милиона BTC в Escrow , наречен "Tulip-Trust", който ще бъде пуснат през 2020 г.

Освен това някои членове на общността дори посочиха как CMC е изключила данните от корейските борси за изчисления на пазарни капитализации на 8-ми януари 2018 г. без предварително уведомление.

CoinMarketCap обясни в tweet, че взимат информацията си за XRP директно от Ripple.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Мениджър на крипто хедж фондове осъден на 7 години във федерален затвор

В изявление от 15-ти септември от Министерството на правосъдието на САЩ (DoJ) се съобщава, че окръжният съдия на САЩ Валери Капрони връчи на Син 90-месечна присъда за измама на инвеститорите в размер ...
СЕП. 16, 2021 15:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC предприема действия срещу компаниите на китайски милиардер

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) повдигна обвинение срещу три от компаниите на китайския милиардер Гуо Венги за първоначално предлагане на монети (ICO) и първоначално публично предлагане ...
СЕП. 15, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута се срина до $0 след хак на Avalanche

Zabu Finance разкри експлойта, като поиска помощ от Avalanche и популярните децентрализирани борси, хоствани от Avalanche, като Pangolin и Trader Joe:Портфейлът на екипът зад Zabu не е продал нит...
СЕП. 13, 2021 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Американец призна участието си в крипто измама за $30 милиона

Майкъл Акерман, жител на щата Охайо, може да лежи до 20 години в затвор след като се призна за виновен в измама, която той организирал през 2017 г. Крипто схемата е примамвала стотици инвеститори, деп...
СЕП. 10, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света