НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще претърпи ли XRP голям пъмп този Октомври?

ОКТ. 3, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще претърпи ли XRP голям пъмп този Октомври?

Повечето основни алткойни следят внимателно ценовото действие на Биткойн през последните няколко дни и седмици, което доведе до цената на XRP да се изправи пред период на консолидация около 0,25 долара.

Важно е да се отбележи, че XRP може скоро да се освободи от своята корелация с флагманската криптовалута поради годишният си “Swell Pump”, който плътно съвпада с дългоочакваната годишна конференция на Ripple.


По време на събитието често се правят забележителни съобщения, свързани с XRP и техния продукт за трансгранични плащания xRapid.

 

Към момента на писането XRP се търгува около $ 0,25, колкото и през последните няколко дни. Криптовалутата успя леко да се изкачи от последните си ниски нива на $ 0,23, които бяха отчетени паралелно със спада на Биткойн до $ 7,800, но също и леко се отдръпна от седмичните си максимуми на $ 0,26, които бяха докоснати преди няколко дни.

 

Важно е да се отбележи, че понастоящем XRP се търгува точно около най-ниските си нива за 2018 г. и се бори да постави някакво значително разстояние между тези минимуми през първата половина на 2019 г., когато повечето основни криптовалути бяха в период на възход.

 

Това ценово представяне може скоро да се промени, тъй като следващия месец ще се проведе годишната конференция на Swell, която исторически тласка цената на XRP нагоре през седмиците преди събитието.

 

Люк Мартин, популярен в Twitter крипто анализатор, говори за тази възможност в неотдавнашна публикация, обяснявайки, че вярва, че очакванията около Swell, комбинирани с бичи технически формации, може да позволи на криптовалутата да придобие забележителна възходяща инерция този октомври.

 Въпреки че пазарните условия тази година са доста различни от тези, наблюдавани в минали години, а липсата на възход при XRP за последната година и половина поставя под въпрос способността на Swell да тласне цената нагоре. Само времето ще покаже дали събитието все още е валиден катализатор.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Telegram може да отложат пускането на своята криптовалута с поне шест месеца

Според руския Forbes, двама неназовани инвеститори в проекта за 1,7 милиарда долара казаха пред медиите, че Telegram вече са признали, за отлагане на старта с „минимум шест месеца“.Telegram се стремях...
ОКТ. 17, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Може ли регулаторите да са причина за липсата на растеж при цената на XRP? (видео)

На въпроса защо XRP изостава в сравнение с останалата част от крипто пазара, Гарлингхаус казва на Fox Business, че до голяма степен регулаторите могат да имат вина за това.Американската Комисия по ...
ОКТ. 17, 2019 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко от големите нодове не се държат от Ripple?

Списъкът на доверените валидатори на Ripple е актуализиран, показвайки, че 79% от нодовете (възлите) в списъка не се управляват от стартъпа.Според последните данни, седем от 34-те валидатора на UNL в ...
ОКТ. 13, 2019 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По-вероятно е Етериум да достигне $50, а не $1000 през 2020 година

В публикацията си той заявява, че Етериум има по-голям шанс да удари $50, отколкото $1,000, но не обясни защо.Някои потребители в Twitter го попитаха какво го е накарало да стигне до това заключени...
ОКТ. 13, 2019 13:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света