НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще претърпи ли XRP голям пъмп този Октомври?

ОКТ. 3, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще претърпи ли XRP голям пъмп този Октомври?

Повечето основни алткойни следят внимателно ценовото действие на Биткойн през последните няколко дни и седмици, което доведе до цената на XRP да се изправи пред период на консолидация около 0,25 долара.

Важно е да се отбележи, че XRP може скоро да се освободи от своята корелация с флагманската криптовалута поради годишният си “Swell Pump”, който плътно съвпада с дългоочакваната годишна конференция на Ripple.


По време на събитието често се правят забележителни съобщения, свързани с XRP и техния продукт за трансгранични плащания xRapid.

 

Към момента на писането XRP се търгува около $ 0,25, колкото и през последните няколко дни. Криптовалутата успя леко да се изкачи от последните си ниски нива на $ 0,23, които бяха отчетени паралелно със спада на Биткойн до $ 7,800, но също и леко се отдръпна от седмичните си максимуми на $ 0,26, които бяха докоснати преди няколко дни.

 

Важно е да се отбележи, че понастоящем XRP се търгува точно около най-ниските си нива за 2018 г. и се бори да постави някакво значително разстояние между тези минимуми през първата половина на 2019 г., когато повечето основни криптовалути бяха в период на възход.

 

Това ценово представяне може скоро да се промени, тъй като следващия месец ще се проведе годишната конференция на Swell, която исторически тласка цената на XRP нагоре през седмиците преди събитието.

 

Люк Мартин, популярен в Twitter крипто анализатор, говори за тази възможност в неотдавнашна публикация, обяснявайки, че вярва, че очакванията около Swell, комбинирани с бичи технически формации, може да позволи на криптовалутата да придобие забележителна възходяща инерция този октомври.