НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XRP е позициониран за голям спад

ФЕВ. 23, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP е позициониран за голям спад

Неотдавнашното ценово действие на XRP до $ 0,35 се сблъска със значителна съпротива, което в съчетание със загубите, наблюдавани на пазара на криптовалути, доведе до забележимо отстъпление.

Изглежда, че криптовалутата е в несигурно положение, тъй като в момента е попаднала в мечи технически модел, който би могъл да я тласне значително по-ниско в краткосрочен план.


Това, съчетано с факта, че криптовалутата демонстрира множество мечи технически знаци, изглежда подсказва, че може и да предстоят по-нататъшни загуби.


Криптовалутата видя известна консолидация, преди да премине към максимуми от $ 0,31 в сряда, което стана, когато на пазара на криптовалути се наблюдава интензивна разпродажба, която бе предизвикана от срива на Биткойн от $ 10,200 до $ 9,200.


Питър Бранд говори за XRP в неотдавнашна публикация. В нея, той обясни, че е възможно криптовалутата да формира меча глава и рамене, което би могло да я избута до $ 0,20 в краткосрочен план.


Ще бъде интересно да видим дали този H&S играе. Ако е така, целта ще бъде .2071. Този туит говория за възможност. Това не е предсказание”, обясни той, като посочи графика.


Мечият модел на глава и рамене не е единственият мечи признак при XRP, тъй като има безброй други технически фактори, които предполагат, че ще има спад.


Cold Blooded Shiller’ говори за тези фактори в скорошна публикация, посочвайки нарастващата съпротива и наскоро оформеното й по-ниско дъно като два от тези фактори.


“Нима XRP не е най-лесният HTF шорт в момента? Седмичен по-нисък връх. Седмичен SFP. Седмична съпротива….“


Вероятно ценовото действие на XRP ще бъде до известна степен зависимо от това на Биткойн, тъй като всеки по-нататъшен спад на BTC вероятно ще потвърди тази меча инерция и потенциално ще доведе до XRP и други алткойни до допълнителни загуби.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ripple са изпратили 74 милиона XRP до неизвестен портфейл

Whale Alert проследи хода в реално време, което се случи в две отделни транзакции за по 500 милиона XRP.Ripple държи повече от половината от общото предлагане на XRP. През декември 2017 г. компанията...
АПР. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP може да претърпи сериозен възход до края на годината

Кризата, предизвикана от коронавирусът, тласна цената на криптовалутите до много месечни дъна. Криптовалутата на Ripple се справя особено слабо, като в момента се търгува в обхват около $ 0.17.&n...
АПР. 1, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

82% от инвеститорите в Етериум са купили над настоящата пазарна цена

Показателите сочат, че скоро ситуацията може да се влоши.Според данни на фирмата за блокчейн анализи IntoTheBlock, 30,21 милиона Етериум адреса, което се равнява на близо 83% от общия им брой, са н...
МАР. 31, 2020 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света