НАЧАЛО Алткойни Биткойн

XRP е по-популярен от Биткойн в Калифорния

МАЙ. 2, 2019 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP е по-популярен от Биткойн в Калифорния

Въпреки че през 2019 гoдина XRP се сблъска със значителни неуспехи в цената, но поне има нещо, с което да се похвали - по-голяма популярност от Биткойн в Калифорния.


Според данни от Доклада за прозрачност на Uphold, XRP е най-популярната криптовалута в американския щат Калифорния, като повечето трансфери отиват в Бразилия, Венецуела и американските щати Колорадо и Флорида.

XRP е криптовалута, използвана за ликвидност, когато прехвърлянето на средства се извършва с помощта на трансграничната платежна услуга на Ripple. Тази услуга придоби значителна популярност и нейната клиентска база се разширява бързо. Ето защо е естествено XRP да стане по-популярен дори и от Биткойн.

Също така не е изненадващо, че Венецуела е една от страните, които получават значителна част от трансферите на средства, като се има предвид състоянието на икономиката от последните години. Инфлацията във Венецуела се повиши толкова много, че тяхната местна валута вече няма никаква стойност, което принуждава гражданите на страната да се обърнат към крипто.

Ripple наскоро обяви сътрудничество със Saudi British Bank (SABB), което е още едно допълнение към популярността на XRP. Банката е благосклонна към блокчейн технологията и най-накрая я прие за трансгранични платежни услуги.

Плащанията на Ripple са значително по-евтини от тези на Биткойн и повечето други криптовалути, за това потребителите могат да я предпочитат. XRP не е само най-популярен в Калифорния. Според данните, тя е най-популярна в много други американски щати, включително Кентъки, Южна Каролина и Айова.

С нарастващата нужда от евтини и навременни трансфери на средства, популярността на XRP вероятно ще продължи да нараства сред потребителите на криптовалути и въпреки че се бори в момента, тя може да излезе по-силна, ако продължава да се използва за ежедневни цели.

Понастоящем, активът се търгува на критичната си цена от $0.30, и въпреки че е на червено, някак успява да се върне обратно, след краткото потапяне на пазара, така че вероятно ще продължи да се покачва нагоре от сега. С нарастващата си популярност, възможно ли е XRP да измести Биткойн в близко бъдеще?

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света