НАЧАЛО Алткойни Биткойн

XRP е по-популярен от Биткойн в Калифорния

МАЙ. 2, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP е по-популярен от Биткойн в Калифорния

Въпреки че през 2019 гoдина XRP се сблъска със значителни неуспехи в цената, но поне има нещо, с което да се похвали - по-голяма популярност от Биткойн в Калифорния.


Според данни от Доклада за прозрачност на Uphold, XRP е най-популярната криптовалута в американския щат Калифорния, като повечето трансфери отиват в Бразилия, Венецуела и американските щати Колорадо и Флорида.

XRP е криптовалута, използвана за ликвидност, когато прехвърлянето на средства се извършва с помощта на трансграничната платежна услуга на Ripple. Тази услуга придобил значителна популярност и нейната клиентска база се разширява бързо. Ето защо е естествено XRP да стане по-популярен дори и от Биткойн.

Също така не е изненадващо, че Венецуела е една от страните, които получават значителна част от трансферите на средства, като се има предвид състоянието на икономиката от последните години. Инфлацията във Венецуела се повиши толкова много, че тяхната местна валута вече няма никаква стойност, което принуждава гражданите на страната да се обърнат към крипто.

Ripple наскоро обяви сътрудничество със Saudi British Bank (SABB)tron g>, което е още едно допълнение към популярността на XRP. Банката е благосклонна към блокчейн технологията и най-накрая я прие за трансгранични платежни услуги.

Плащанията на Ripple са значително по-евтини от тези на Биткойн и повечето други криптовалути, за това потребителите могат да я предпочитат. XRP не е само най-популярен в Калифорния. Според данните, тя е най-популярна в много други американски щати, включително Кентъки, Южна Каролина и Айова.

С нарастващата нужда от евтини и навременни трансфери на средства, популярността на XRP вероятно ще продължи да нараства сред потребителите на криптовалути и въпреки че се бори в момента, тя може да излезе по-силна, ако продължава да се използва за ежедневни цели.

Понастоящем активът се търгува на критичната си цена от $0.30 и въпреки че е на червено, някак успява да се върне обратно след краткото потапяне на пазара, така че вероятно ще продължи да се покачва нагоре от сега. С нарастващата си популярност, възможно ли е XRP да измести Биткойн в близко бъдеще?

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Как стигнахме до 18 милиона изкопани Биткойна?

Под своята форма на 'празнуване', компанията за проучване на пазара, Glassnode, сподели някои други факти, свързани с този исторически момент, в Twitter.18 million #bitcoin have been mined until today...
ОКТ. 21, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Предстои ли дълбока корекция при Биткойн и Етериум?

В рамките на три месеца цената на Биткойн е спаднала с 43% спрямо щатския долар, а спадът под нивото от $ 7,000 би означавал 50% + спад за BTC от максимума за 2019 г.Ако цената на Биткойн спадне до...
ОКТ. 21, 2019 21:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв напечата повече пари от цялата пазарна капитализация на Биткойн

Баланса на ФЕД се доближава до $4 трилионаКакто отбеляза крипто експертът от социалните медии Денис Паркър на 21-ви октомври, от средата на септември ФЕД вложи $210 милиарда в икономиката.Като част от...
ОКТ. 21, 2019 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitmain отварят "най-голямата" ферма за добив на Биткойн

В прессъобщение, публикувано на 21-ви октомври, Bitmain разкри завършека на своя проект, заедно с общинския квартал за развитие Рокдейл и канадската технологична фирма DMG Blockchain Solutions.Обещани...
ОКТ. 21, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света