НАЧАЛО Прессъобщения

XRP и Cardano (ADA) нагоре с над 20% – Meme Moguls (MGLS) преминава към етап 5 на предварителна продажба, a цената потенциално може да се покачи при стартиране

24.01.2024 9:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP и Cardano (ADA) нагоре с над 20% – Meme Moguls (MGLS) преминава към етап 5 на предварителна продажба, a цената потенциално може да се покачи при стартиране

Вижте докъде могат да се издигнат Ripple, Cardano и Meme Moguls въз основа на най-новите прогнози и въз основа на данните от неговата графика.

XRP и Cardano (ADA) нараснаха с над 20% в сравнение със стойностите им от преди 1 година. В резултат на това, те привлякоха вниманието на трейдъри и инвеститори в световен мащаб, като фундаментално повишиха интереса към криптовалутите и осигуриха възвръщаемост на инвестициите на тези, които се насочиха към тях рано.

Предварителната продажба на Meme Moguls (MGLS) също привлича голямо внимание, тъй като току-що навлезе в етап 5, където стойността ѝ отбеляза скок. В тази статия може да разгледате данните от графиките им, за да видите как върви всяка криптовалута.

XRP се покачва с 22% за 1 година – възможен ли е по-нататъшен растеж?

XRP претърпя лека корекция на цената, но въпреки това данните сочат, че тя се е покачила с 22% спрямо януари 2023 г. Това показва, че все още има надежда биковете да си възвърнат контрола върху цената на XRP и да увеличат стойността ѝ. Като цяло стойността на XRP се понижава, след като беше отхвърлена на съпротивата от $0.7.

И все пак тя е над 200-дневната ЕМА и сега трябва да пробие над диапазона от $0.6, за да достигне нови висоти. Ако пробие под $0.5, рискува да падне под долната граница на канала и зоната на подкрепа от $0.43 през следващите седмици. Въпреки че цялостното поведение на токена е бичо, не може да се направи точна прогноза, докато клинът не бъде пробит нагоре.

Cardano (ADA) се колебае около $0.50 – докъде може да се изкачи през 2024 г.?

Цената на криптовалутата Cardano (ADA) се е повишила с около 23% от януари 2023 г. досега на годината и до скоро се движеше в положителна посока. Въпреки това през изминалата седмица цената на Cardano се понижи с 11% до сегашното си ниво от $0.47.

Ако цената на ADA върне стария си модел на растеж, възходът е неизбежен до горните нива. От друга страна, ако ADA не успее да поддържа тази подкрепа, тя може да се понижи до $0.40.

Meme Moguls (MGLS) преминава към етап 5 на предварителната продажба – до листването остават 2 етапа

Meme Moguls (MGLS) се откроява на пазара на меме монети, като излиза извън рамките на типичните интернет тенденции и въвежда нещо ново в TradFi пространството. Тя ще разполага с “Play-to-Earn” (P2E) игра, която ще ѝ помогне да се отличи и ще предложи на потребителите развлекателна и образователна стойност при инвестирането.

За разлика от други меме монети обаче, Meme Moguls ще интегрира функции като симулирано инвестиране, турнири в общността и специален пазар за незаменяеми токени (NFT).

Акцентът ще бъде поставен и върху практическата полезност, тъй като криптовалутата MGLS ще бъде едновременно валута в играта и токен за управление.

Проектът наскоро премина от етап 4 на предварителната си продажба, където MGLS струваше $0.0027, до етап 5, където сега се търгува за $0.0036.

Това означава покачване с 33%. В края на всяка предварителна продажба има и раздаване на $10,000, при което всеки може да купи токени, за да отключи по-високи нива и да увеличи множителите на наградите си.

Обобщение

Въпреки че и XRP, и Cardano демонстрираха положителна перспектива в графиките, според мнозина по-голямата част от вниманието е насочена към предварителната продажба на Meme Moguls. Със своята обширна екосистема и различни възможности за печелене, тя е позиционирана така, че да се превърне в основен играч през 2024 г.

Посетете Meme Moguls

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.