НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XPring на Ripple - дали ще увеличи приемането на XRP?

ОКТ. 14, 2018 16:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XPring на Ripple - дали ще увеличи приемането на XRP?
Световната търговска организация (WTO) нарече "Ripple" компания, която може да революционизира международната търговия, и сегашните развития изглежда съвпадат с тази оценка.

Някои хора дори определят Ripple като Microsoft на крипто.


Когато xRapid бе пуснат, той създаде някои вълни на пазара, но XPring е развитието, което може да има огромен ефект върху XRP.

По-късно от някои среди в криптo общността се твърди, че XRP не е изцяло децентрализиран поради връзките си с Ripple, компанията и усилията ѝ за създаване на вътрешни пътища в банковия сектор. Понастоящем, различни големи банки и корпоративни институции по целия свят използват RippleNet - базирана на блокчейн мрежа, която позволява на банките да правят трансгранични плащания по-бързо и по-сигурно, като използват основната валута като XRP. Такова използване на криптoвалута от традиционните банки е една от причините критиците да твърдят, че XRP не е напълно децентрализирана.

Въпреки това, компанията прави огромни стъпки, за да разсее тези мнения и да подобри имиджа на крипто.


За начало Ripple изясни, че XRP (криптовалутата) и Ripple (компанията) са две напълно различни неща  и че Ripple няма контрол над XRP. Това твърдение се нарежда добре с аргумента на Ripple, че XRP е изцяло децентрализирана криптовалута, точно както са и другите криптота като Биткойн. В края на краищата това е първоначалната идея на Сатоши Накамото, когато създава първата крипто мрежа (Bitcoin).

Стартирането на XPring може да има за цел да подкрепи XRP като децентрализирана криптoвалута и корен за нейното масово приемане. По принцип XPring е проект, който поддържа иновативни инициативи, базирани на блокчейн. Въпреки че въвеждането на xRapid и xCurrent засили приемането на XRP от банки и други финансови институции, XPring е ще помогне много за масовото приемане на крипто.

XPring вече прави вълни, тъй като е пуснал различни продукти на пазара. Те включват Coil, XRP Tip Bot, SB Projects, Omni и Blockchain Capital. Тези продукти имат за цел да помагат на хората в различни икономически сектори да си осигурят приходи. Например Coil позволява на потребителите на интернет да дарят XRP, за да подкрепят създателите на съдържание по техен избор. Проектите SB помагат на артистите да си осигуряват приходи от съдържанието си. XRP Tip Bot също така позволява на хората да дават "бакшиш" на създатели на видео и друго съдържание в социалните медии.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света