НАЧАЛО Биткойн Алткойни

XPring на Ripple - дали ще увеличи приемането на XRP?

ОКТ. 14, 2018 16:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XPring на Ripple - дали ще увеличи приемането на XRP?
 
Световната търговска организация (WTO) нарече "Ripple" компания, която може да революционизира международната търговия, и сегашните развития изглежда съвпадат с тази оценка.

Някои хора дори определят Ripple като Microsoft на крипто.


Когато xRapid бе пуснат, той създаде някои вълни на пазара, но XPring е развитието, което може да има огромен ефект върху XRP.

По-късно от някои среди в криптo общността се твърди, че XRP не е изцяло децентрализиран поради връзките си с Ripple, компанията и усилията ѝ за създаване на вътрешни пътища в банковия сектор. Понастоящем, различни големи банки и корпоративни институции по целия свят използват RippleNet - базирана на блокчейн мрежа, която позволява на банките да правят трансгранични плащания по-бързо и по-сигурно, като използват основната валута като XRP. Такова използване на криптoвалута от традиционните банки е една от причините критиците да твърдят, че XRP не е напълно децентрализирана.

Въпреки това, компанията прави огромни стъпки, за да разсее тези мнения и да подобри имиджа на крипто.


За начало Ripple изясни, че XRP (криптовалутата) и Ripple (компанията) са две напълно различни неща  и че Ripple няма контрол над XRP. Това твърдение се нарежда добре с аргумента на Ripple, че XRP е изцяло децентрализирана криптовалута, точно както са и другите криптота като Биткойн. В края на краищата това е първоначалната идея на Сатоши Накамото, когато създава първата крипто мрежа (Bitcoin).

Стартирането на XPring може да има за цел да подкрепи XRP като децентрализирана криптoвалута и корен за нейното масово приемане. По принцип XPring е проект, който поддържа иновативни инициативи, базирани на блокчейн. Въпреки че въвеждането на xRapid и xCurrent засили приемането на XRP от банки и други финансови институции, XPring е ще помогне много за масовото приемане на крипто.

XPring вече прави вълни, тъй като е пуснал различни продукти на пазара. Те включват Coil, XRP Tip Bot, SB Projects, Omni и Blockchain Capital. Тези продукти имат за цел да помагат на хората в различни икономически сектори да си осигурят приходи. Например Coil позволява на потребителите на интернет да дарят XRP, за да подкрепят създателите на съдържание по техен избор. Проектите SB помагат на артистите да си осигуряват приходи от съдържанието си. XRP Tip Bot също така позволява на хората да дават "бакшиш" на създатели на видео и друго съдържание в социалните медии.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето кои криптовалути може да направят 100x скок, според Altcoin Daily (видео)

В ново видео YouTube инфлуенсърите и крипто анализатори казват на своите 656,000 абонати, че платформата за анализ на данни Messari може да предоставя на търговците възможността да разберат кои монети...
АПР. 20, 2021 14:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям онлайн търговец ще приема Dogecoin плащания

Андрю Чой, старши бранд мениджър на Newegg, каза: Вълнението и инерцията около криптовалутата са неоспорими, а скорошният скок на стойността на Dogecoin подчертава необходимостта да се улесни кли...
АПР. 20, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Cardano предрича срив на Dogecoin (DOGE)

Във видеоклип, озаглавен "Doge Bubble Edition“, публикуван на канала му в YouTube на 16-ти април, Хоскинсън каза:DOGE винаги е бил за нашата индустрия нещо като вътрешна шега, домашен любимец, безгриж...
АПР. 19, 2021 17:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase обмислят да добавят 100 нови криптовалути

Гейминг токена ENJ и родния актив на Cardano ADA отбелязаха значително увеличение на цените след включването им в платформата за търговия на базираната в Сан Франциско фирма. ENJ скочи с 65% и ADA с 2...
АПР. 19, 2021 13:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света