НАЧАЛО Крипто Крими

Xiaomi заявяват че нямат нищо общо с ICO схемата

ЮЛИ. 4, 2018 09:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Xiaomi заявяват че нямат нищо общо с ICO схемата

Производителят на смартфони Xiaomi заяви, че не е упълномощил и няма връзка с ICO схемата, която продава токени, за която се твърди, че залага на цената на акциите на Xiaomi в предстоящото първоначално публично предлагане.

 Китайският производител на смартфони понастоящем е планиран да стане публично оповестен на основния борд на Хонконгската фондова борса на 9-ти юли. С цел да събере 4,7 млрд. Долара, IPO-то на Xiaomi се смята за едно от най-забележителните публични предложения в Хонг Конг през тази година. И очакваното публично предлагане на акции изглежда е привлекло интереси от най-малко една компания в пространството на криптовалутите.

Базираната в Русия инвестиционна компания, наречена Blackmoon, обяви на 22-ри юни, че предлага токен, наречен BMxXMI, чиято цена ще бъде фиксирана към цената на акциите на Xiaomi след IPO на базата на долар за долар.


Въпреки това, според доклад на South China Morning Post във вторник, Xiaomi заяви, че изобщо не са знаели за схемата и не са одобрили или подкрепяли проектът, предлагащ токен.


Според уебсайта на Blackmoon, като са допринесли за ICO с Биткойн, Етериум и litecoin, инвеститорите ще могат да получат изложение на акциите на Xiaomi, без да трябва пряко да притежават основния капитал.

Blackmoon заяви, че ще преобразува постъпленията, получени от ICO, във фиатни валути и ще прехвърли на своите брокери, които впоследствие ще закупят акциите на Xiaomi от вторичния пазар от името на инвеститорите.

След първоначален 93-дневен период на блокиране, компанията каза, че инвеститорите, притежаващи BMxXMI, биха могли да продадат символа чрез брокери отново, които биха изпълнили поръчки за продажба на акциите на борсата.

Въпреки това, Blackmoon не разкри подробности за брокерите, които съобщават, че ще действат от името на инвеститорите, като например имената им и дали са лицензиран брокер и дилър, за да участват в финансовия пазар в Хонконг.

Компанията отказа да разкрие подробности за своите банкови и брокерски партньори, като цитира споразумения за поверителност, но заяви, че предлагането ѝ е "съобразено с изискванията на "въпросните юрисдикции", включително възможността на фирмата да участва в IPO на Xiaomi и да разпространява токени.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Някой прехвърли Биткойн за $5 милиона от откраднатите от Bitfinex средства

Някои от монетите продължават да се движат между портфейлите през годините, включително и този понеделник.Блокчейн данните показват, че неизвестен крипто потребител е преместил 270,97974 BTC от портфе...
ДЕК. 1, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP измамите нарастват в последните няколко дни

Тези атаки бяха забелязани за първи път през януари 2020 г. XRP Forensics публикува в Twitter, че през последните два дни с тях са се свързали повече от двадесет жертви.  Във всички тез...
НОЕ. 28, 2020 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайското правителство е продало криптовалутите, конфискувани от PlusToken

Колин Ву споделя снимки на официални документи за конфискацията на изключително големи количества BTC и ETH от крипто измамата PlusToken - най-голямата Понци схеми на Понци в крипто индустрията.  Той ...
НОЕ. 28, 2020 12:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Киберпрестъпници таргетират базирани на GoDaddy крипто платформи

Според KrebsOnSecurity атаките са започнали на или около 13-ти ноември срещу платформата за търговия с криптовалути liquid.com.Главният изпълнителен директор на Liquid Майк Каямори заяви, че GoDaddy н...
НОЕ. 22, 2020 20:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света