НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Wisdom Tree подава документи към SEC за Етериум ETF

МАЙ. 28, 2021 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Wisdom Tree подава документи към SEC за Етериум ETF

ETF акциите ще бъдат изброени на борсата BZX Exchange на борсата за опции в Чикаго.

Следвайки стъпките на VanEck по-рано този месец, Wisdom Tree подаде заявление за борсово търгуван Ethereum (ETH) фонд, подадено до Комисията за ценни книжа и борси на САЩ.


Според заявките от 27-ми май акциите на ETF ще бъдат включени в борсата на BZX Exchange на борсата за опции в Чикаго.


На 7-ми май конкурентният ETF емитент, VanEck, също подаде заявление за ETH ETF, който да се търгува на същата борса.


Заявката за документи на Wisdom Tree идва, тъй като SEC започна официалния си преглед на приложенията за Биткойн (BTC) ETF, подадени съответно от Fidelity и SkyBridge.


Декларацията далеч не е първата на Wisdom Tree, като издателят е подал множество заявления за Биткойн ETF през последните години.


Докато базираните в САЩ инвеститори все още не могат да получат достъп до ETF за Етериум, три фонда за ETH са одобрени от финансовите регулатори в Канада на 17-ти април.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ружа Игнатова от Onecoin държи 230,000 Биткойнa, твърдят доклади

Фондовете стартираха с гръм и трясък миналия месец, като Етериум ETF-ът на Galaxy Digital представляваше 11-ят най-търгуван актив на фондовата борса в Торонто след първия ден на търговия, докато ETF-ът на Purpose се класира на 20-то място.


Старшият анализатор на ETF в Bloomberg Ерик Балчунас коментира:


[Нещата ще излезнат извън контрол], когато одобрят тези неща в САЩ.Въпреки липсата на Етериум ETF в Съединените щати, институционалните апетити към ETH в САЩ изглежда нарастват, като притокът към инвестиционни продукти, базирани на втората най-голяма критовалута изпреварва този към продуктите на BTC по-рано този месец.


Акциите в ETH Trust на Grayscale също наскоро отчетоха двуцифрена премия спрямо спот цената на базовия актив, докато акциите в Bitcoin Trust на компанията се търгуват отстъпка от март.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съосноватeлят на Reddit обяви подкрепата си за Етериум

Оханян предпочита ЕтериумОханян разкри, че основният му интерес е към Етериум блокчейна, добавяйки, че Етериум "има най-много какво да доказва“.Той обясни, че харесва Етериум заради многобройните му п...
ЮНИ. 11, 2021 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света