Home

WienerAI събра над $7 милиона, неговият трейдинг бот стартира скоро

05.07.2024 11:24 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WienerAI събра над $7 милиона, неговият трейдинг бот стартира скоро

WienerAI ($WAI) успя да събере над $7 милиона в предпродажбата на своите токени, като инвеститорите се насочват към този обещаващ AI мемекойн.

Този хибрид от куче, наденичка и търговски бот с изкуствен интелект предизвика истински фурор в крипто света, получавайки прозвището „ChatGPT на криптовалутите“.

При наближаващото представяне на своя AI търговски бот, ясно е, че WienerAI води пред останалите, оставяйки зад себе си ботове като Floki ($FLOKI).

Текущата цена на токена $WAI в предпродажбата е $0.000725, като тя ще се увеличи до $0.000726 в следващия етап на предпродажбата, който започва след по-малко от два дни.

Купете WienerAI

WienerAI – където AI иновацията среща потенциала на меме койните

Две от трите ключови истории, които оформиха крипто пазара през първата половина на 2024 г., са изкуственият интелект и мемекойните.

Растящата любов на крипто пазара към проекти с AI елемент беше подчертана от впечатляващия среден ръст от 71.6% на топ 10 AI-тематични койни по пазарна капитализация.

Но най-отличителният сектор несъмнено е този, който Dogecoin ($DOGE) въведе като игрив отговор на Биткойн и по-широката крипто сцена – секторът на мемекойните.

През същия период, топ шест токени, проследени от VanEck’s MarketVector™ Meme Coin Index, нараснаха с впечатляващите 111.28%, докато целият топ 10 меме койни регистрира зашеметяващ среден ръст от 1,834.22%.

За тези, които не са наясно бумът на меме криптовалутите е задвижван основно от социални тенденции, нови приложения и технически иновации.

Преди няколко години, търговските поведения на крипто пазара бяха силно повлияни от фрази като Илон Мъск и Dogecoin, DeFi (децентрализирани финанси), play-to-earn (P2E) и move-to-earn (M2E), метавселени и напредъци в AI като ChatGPT.

Тези минали теории оформиха пътя на индустрията и през 2024 г. пазарът разчита на AI и мемекойните да възстановят инерцията, видяна в началото на годината.

С AI крипто търговски бот, който подчертава мемекойн с очарователен талисман на наденичка, WienerAI е монета, която перфектно въплъщава двете най-привлекателни истории на годината в комбинация от хумор и иновация.

Сега, когато пазарът може да се готви за още един бичи тласък, подхранен от неотдавнашния скок в мемекойните, WienerAI определено е токенът, който инвеститорите трябва да следят, особено с наближаващото представяне на търговския бот.

Гарантиране на търговска алфа – Няма състезание: WienerAI превъзхожда Floki

WienerAI се готви да представи своя революционен търговски бот в крипто търговската сцена, правейки търговията по-лесна за всички инвеститори.

През юни, той предложи на всички предварителен поглед към своя интерфейс. Но по същото време, Floki ($FLOKI) привлече вниманието с обявяването на своя търговски бот.

Версията на Floki включва ръчни опции за покупка и продажба, портфолио тракер и защита на портфейла – всички достъпни чрез Telegram.

Но в сравнение с технологията зад WienerAI, Floki изглежда изостава. WienerAI се отличава с AI прогностична технология, която позволява на платформата да идентифицира оптимални сделки на пазара и дори да предлага най-добрите децентрализирани борси (DEX) за тези сделки.

Освен това, WienerAI предоставя обширен пазарен анализ за своите селекции, позволявайки на търговците не само да изпълняват сделки, но и да се учат от тях.

Потребителите могат просто да въвеждат своите търговски запитвания в чат интерфейса на WienerAI “а-ла” ChatGPT и той бързо ще прегледа пазара за най-добрите търговски възможности.

Той предлага нулеви търговски такси, позволява на търговците безпроблемно да сменят различни DEX и осигурява защита срещу MEV ботове, които могат да манипулират транзакциите.

Освен това, търговският бот на WienerAI е безкрайно обновяем и включва модулни технологични способности, което му позволява да бъде гъвкав и адаптивен, особено в постоянно променящите се пазарни условия.

Купете WienerAI

Масивна армия от “наденички”, която продължава да расте

Разбира се, успехът на мемекойните не се дължи само на технологията – голяма част от него се захранва от игривия хумор и привлекателност, която те въплъщават.

Въпреки това значителна част от успеха на мемекойните се крие в тяхната общност – или в случая на WienerAI, в армията на наденичките.

Армията на наденичките на WienerAI е нараснала до над 14,500 последователи на X и над 12,000 в Telegram.

Общността на WienerAI също ще се наслади на щедри стимули, като 20% от общото предлагане на токени от 69 милиарда токена е разпределено за награди за общността.

Освен това, членството в армията на наденичките само по себе си е награда, тъй като стейкването на $WAI токени предлага 162% годишна доходност, осигурявайки огромни възвръщаемости за членовете на общността, за което WienerAI отделя още 20%, общо 13.8 милиарда $WAI токена.

Тези фактори правят $WAI токен потенциално добра опция за инвеститорите, особено когато бичият пазар за мемекойните и AI  може да се възобнови през втората половина на годината.

За спокойствието на инвеститорите, WienerAI е преминал пълен одит от Solid Proof, осигурявайки сигурността на своя смарт договор.

Купете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.