Home

WienerAI събира $6 милиона, позиционира се сред най-добрите шиткойни след листинга?

19.06.2024 19:37 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
WienerAI събира $6 милиона, позиционира се сред най-добрите шиткойни след листинга?

Шиткойните изглежда може да се пробуждат с нова сила след като целият сектор на меме криптовалутите бележи ръст от 4.75% само за последното денонощие.

Подобно възраждане на ентусиазма около тези забавни и често безсмислени проекти не е изненадващо, предвид цикличността на крипто пазарите. Но това, което наистина събужда интереса този път, е успехът на един шеговит проект, наречен WienerAI.

Въпросният WienerAI успя да събере невероятните $6 милиона само чрез своята предпродажба. Този феноменален резултат се дължи на уникалната концепция за съчетаване на образите на куче, наденица и изкуствен интелект. Проектът демонстрира изключителна популярност сред меме ентусиастите и спекулативните инвеститори.

Предвид този първоначален успех, анализаторите вече позиционират WienerAI като един от най-обещаващите нови шиткойни за времето след листването му на големите борси. Привлекателните 190% годишни стейкинг възнаграждения също допринасят за интереса, тъй като обещават солидни пасивни печалби за ранните инвеститори.

Купете WienerAI

Какво прави WienerAI наистина интересен?

Уникалната и забавна концепция за комбиниране на куче, наденичка и изкуствен интелект в един меме проект привлича вниманието на инвеститорите със своята оригиналност. Тази новаторска идея се отличава от множеството други шиткойни на пазара и помага на проекта да се открои от тълпата. Нарастващият инвеститорски интерес към WienerAI не е случаен, а отразява привлекателността на необичайната концепция.

Успешното събиране на $6 милиона по време на предпродажбата демонстрира огромното доверие и интерес към WienerAI от страна на крипто общността. Това солидно първоначално финансиране осигурява стабилна основа за бъдещото развитие на проекта. Нарастващите инвестиции са доказателство за силната подкрепа и вярата в потенциала на WienerAI.

Годишната доходност от 190% при стейкване на WAI токените е изключително конкурентна и примамлива за инвеститорите, търсещи пасивни печалби. Тези високи стейкинг награди, надхвърлящи предложенията на много други шиткойни, неслучайно привличат все повече инвестиции в WienerAI. Перспективата за генериране на солидни пасивни доходи е важен фактор за засиления интерес.

WienerAI се появява в подходящ момент на възраждане на интереса към меме монетите като цяло, което допълнително подклажда инвестиционния ентусиазъм около проекта. Нарастващите инвестиции не са случайни, а се дължат и на навременното представяне на WienerAI. Освен това, проектът вече се превърна във феномен в социалните медии и крипто форумите, което е ясен знак за силната общностна подкрепа, задвижваща инвеститорския интерес.

Ценови потенциал на WienerAI

Въпросът за ценовия потенциал и възможния ръст на WienerAI (WAI) разделя експертните мнения. Докато оптимистите вярват в шанса за епичен 50-кратен скок, повечето анализатори предпочитат да запазят по-реалистични очаквания за постепенен и устойчив напредък.

От една страна, сред най-смелите прогнози се споменават възможности дори за 50-кратно увеличение на цената в един момент. Подобни мнения често се подкрепят от примери за предишни проекти, чиято популярност им позволи да достигнат впечатляващи върхове за кратко време. Напоследък се появи и слух, че отново могат да са налице някои от същите катализатори, подгрявайки и най-големите оптимисти сред инвеститорите.

От друга страна обаче, по-реалистичните очаквания сочат пътека към постепенно, но по-трайно разгръщане на потенциала. Според по-умерените гласове, един диапазон от 200% до 300% изглежда по-разумен за началото, отколкото голям скок в цената. Предпоставката е, че успехите на крипто пазара често са по-дисциплинирани, с впечатляващи, но не и пълни пробиви.

Разбира се, всички прогнози ще зависят от това как ще протекат конкретните събития, започвайки с представянето на WieneAI в непосредствена бъдеща перспектива. Важен детайл е дали ще има положителни катализатори, като ранния интерес в известна степен се дължи на предполагаеми козове в ръката, които понастоящем са неразгадани.

Как да купя WienerAI?

За да се сдобиете с WienerAI (WAI) токени и да се възползвате от високите стейкинг награди, следвайте тези прости стъпки:

  1. Инсталирайте MetaMask или друг съвместим крипто портфейл, който поддържа ERC-20 токени.
  2. Заредете портфейла си с една от поддържаните криптовалути като ETH, USDT или USDC.
  3. Отидете на официалния уебсайт на WienerAI и се свържете с вашия портфейл.
  4. Изберете желаната сума WAI токени за закупуване и завършете транзакцията.

Купете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.