НАЧАЛО Други

Western Union са готови да приемат всякакъв вид валута

декември 18, 2018 17:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Western Union са готови да приемат всякакъв вид валута

Технологиите, които променят света, не се появяват всеки ден. Но онези, които не видят потенциала на конкретна иновация, могат да платят сериозна цена за невежеството си.

Текущата платформа за парични преводи на Western Union (WU), водещият доставчик на международни услуги за парични преводи, не използва блокчейн технология.

Независимо от това, компанията осигурява надеждно и ефективно обслужване в продължение на десетилетия. В крайна сметка, потребителите се интересуват от крайния резултат, а не технологията използвана за постигането му.

Western Union, наскоро пусна видео, в което отбелязва, че компанията е „уникално позиционирана да свърже паричния и цифровия свят„. Във видеото се обяснява, че услугата понастоящем има достъп до „милиарди банкови сметки“ по целия свят и също така работи с „над половин милион локации на агенти на дребно„.

Президнетът на WU – Одилон Алмеида – коментира следното по отношение на перспективите за интегриране на криптовалута в трансграничната услуга:

Western Union е готов днес да приеме всякакъв вид валута. Вече работим със 130 валути. Когато почувстваме, че е подходящият момент да въведем криптовалути в нашата платформа … от технологична гледна точка, това ще е просто още една валута. Мисля, че криптовалутите може да се превърнат в още един вариант на валути или активи по целия свят, които да се обменят между хората и бизнеса. Ако това се случи, ще бъдем готови да ги въведем в платформата.tron g>

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене