НАЧАЛО Алткойни

Western Union продължават да тестват технологията на Ripple

25.06.2019 14:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Western Union продължават да тестват технологията на Ripple

Според неотдавнашен доклад, главният изпълнителен директор на Western Union, Хикмет Ерсек, разкри, че глобалната услуга за парични преводи продължават с тестовете на трансграничната платежна услуга, разработена от Ripple.

Бъдещето на мобилните плащания

По време среща, посветена на бъдещето на мобилните плащания, която беше организирана от Fortune, Ерсек заяви, че Western Union продължават да разискват въпроса за интегриране на системата на Ripple – нещо, което MoneyGram вече осъществиха чрез партньорство със стартъпа от Сан Франциско, с цел използването на xRapid.

Той каза:

„Направихме тест с Ripple и продължаваме да го правим. Разглеждаме технологията и се учим от Ripple… Ние сме в различна позиция от MoneyGram. Разполагаме със собствена система за сетълмент, която е изключително рентабилна.

От 2015 г., решението за трансгранично плащане на Ripple преминава през няколко теста от Western Union, а неотдавнашен тест разкри, че използването на сегашната система на Western Union е пет пъти по-евтино в сравнение с използването на дигитална валута.

Одилон Алмейда, президент на отдела за глобален паричен трансфер на Western Union, съобщи, че фирмата е готова да подкрепи крипто плащанията

„В Western Union имаме готовност да приемем всякакъв вид валута. Вече работим със 130 такива. Ако някой ден се почувстваме, че въвеждането на крипто активи в нашата платформа е правилната стратегия, то от технологична гледна точка това ще бъде просто добавяне на още една валута.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Toncoin измести Dogecoin в топ 10 класацията на криптовалутите

Голяма пазарна корекция, при която Биткойн падна до под $65,000, доведе до 33% увеличение на обема за Toncoin.

18.06.2024 16:11 1 мин. четене

Тази криптовалута може да скочи с 50% преди по-сериозна корекция според анализатор

Популярният крипто трейдър Bluntz, известен с точните си алткойн прогнози, вярва, че меме токена Dogwifhat (WIF) е на път да претърпи значителен подем.

18.06.2024 15:30 2 мин. четене

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.