Home

Western Union продължават да тестват технологията на Ripple

25.06.2019 14:02 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Western Union продължават да тестват технологията на Ripple

Според неотдавнашен доклад, главният изпълнителен директор на Western Union, Хикмет Ерсек, разкри, че глобалната услуга за парични преводи продължават с тестовете на трансграничната платежна услуга, разработена от Ripple.

Бъдещето на мобилните плащания

По време среща, посветена на бъдещето на мобилните плащания, която беше организирана от Fortune, Ерсек заяви, че Western Union продължават да разискват въпроса за интегриране на системата на Ripple – нещо, което MoneyGram вече осъществиха чрез партньорство със стартъпа от Сан Франциско, с цел използването на xRapid.

Той каза:

„Направихме тест с Ripple и продължаваме да го правим. Разглеждаме технологията и се учим от Ripple… Ние сме в различна позиция от MoneyGram. Разполагаме със собствена система за сетълмент, която е изключително рентабилна.

От 2015 г., решението за трансгранично плащане на Ripple преминава през няколко теста от Western Union, а неотдавнашен тест разкри, че използването на сегашната система на Western Union е пет пъти по-евтино в сравнение с използването на дигитална валута.

Одилон Алмейда, президент на отдела за глобален паричен трансфер на Western Union, съобщи, че фирмата е готова да подкрепи крипто плащанията

„В Western Union имаме готовност да приемем всякакъв вид валута. Вече работим със 130 такива. Ако някой ден се почувстваме, че въвеждането на крипто активи в нашата платформа е правилната стратегия, то от технологична гледна точка това ще бъде просто добавяне на още една валута.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.