НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Weiss Ratings вижда нови върхове за Биткойн през 2019 г.

ЯНУ. 6, 2019 13:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Weiss Ratings вижда нови върхове за Биткойн през 2019 г.

Нова година, означава нови спекулативни прогнози за криптовалути. Много прогнози миналата година не предвидиха огромния мечи пазар, който характеризира годината. Weiss Ratings публикува своите перспективи за BTC и други криптовалути през 2019-та година.

Според рейтингите на Weiss, през 2019-та ще има по-голямо приемане за Биткойн.


Международната рейтингова агенция очаква повече хора да разглеждат най-високо класифицираната криптовалута като добър начин за съхранение на стойност. Очакваният резултат е, че BTC твърдо ще установи статута си на цифрово злато.

Докладът също така предполага, че цената на криптовалутата може да достигне до най-високото си ниво през 2019 г. Тази прогноза идва от очевидния цикличен характер на ценовото действие на Биткойн с големи понижения на мечия пазар, последвани от нови върхове.

Още през декември, Bitcoinist докладва за прогнозата от Weiss Ratings, че цените са достигнали достатъчно ниско ниво, за да могат инвеститорите да вземат Биткойн.

Weiss Ratings прогнозира силна година за XRP, особено в стремежа си да се конкурира с глобалната платежна екосистема. Определяйки напредъка, постигнат от XRP и Stellar , рейтинговата агенция подчертава, че Ripple има потенциал да се конкурира със SWIFT.

За Weiss, XRP може да вземе мястото на Биткойн на върха на класацията на криптовалути. Тази прогноза представлява промяна за Weiss, тъй като през 2018 г. агенцията заяви, че BTC ще загуби 50% от пазарния си дял заради Етериум .


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света