НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Възстановяването на Биткойн изглежда добре подкрепено

ЮЛИ. 22, 2021 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Възстановяването на Биткойн изглежда добре подкрепено

Bloomberg сподели графика, показваща, че ралито на Биткойн е подкрепено от ключов индикатор.

Графиката показва, че възстановяването на първата криптовалута по пазарна капитализация след спада под $30,000 продължава тренд на отскачане.


Според докладите на Bloomberg този сценарий идва на фона на отскок от 55-седмичната пълзяща средна.


Последният отскок е третият от края на 2019 г. По това време първата криптовалута успя да намери подкрепа на това ниво. Биткойн също намери подкрепа там година по-рано преди значителен възходящ импулс.


Флагманската криптовалута през март 2020 г. претърпя значителни загуби. Според Bloomberg подобни загуби се повтарят през 2018 г., когато цената на Биткойн не успя да покаже пробив над техническия показател.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Tesla ще рестартира приемането на Биткойн плащания, казва Илон Мъск

В сряда, 21-ви юли, Биткойн се изкачи от под $30,000 до дневни върхове от около $32,800. Възстановяването последва силен ден за фондовият пазар, който претърпя истински срив по-рано през седмицата.


Трябва да се отбележи, че някои участници в крипто пространството смятат, че дискусията на изпълнителния директор на Tesla Илон Мъск с Джак Дорси и други представители на индустрията е изиграла осезаема роля за възстановяването на цените. 


По-конкретно, Илон Мъск каза, че неговата компания SpaceX също притежава Биткойн и планира да го държи дълго време. Милиардерът сподели кои криптовалути притежава, а именно BTC, ETH и DOGE.


Към момента Биткойн се стъргува на $32,520 според данни от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wells Fargo ще предлага Биткойн на клиентите си

Това прави Wells Fargo поредната традиционно консервативна финансова институция, която се впуска в пространството.През май беше съобщено, че отделът за инвестиционни проучвания на Wells Fargo Wealth a...
АВГ. 3, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Square с $55 милиона печалба от Биткойн през Q2

Square ще придобие австралийската платежна компания Afterpay за $29 милиарда. Това означава, че 16 милиона клиенти ще могат да купуват Биткойн чрез приложението Cash.Стартъпът за дигитални плащания Sq...
АВГ. 3, 2021 13:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света