НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Възроденият бичи пазар - стартирането на Bakkt наближава

ЮЛИ. 20, 2019 20:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Възроденият бичи пазар - стартирането на Bakkt наближава

Може би една от най-нашумелите теми в последно време е Bakkt и как след одобрение ще доведе до институционални инвестиции, и дори бичи пазар.

Биткойн фючърсната борса може да се похвали с всичко, което фирмите на Уол Стрийт търсят - обещанието за некорелирана възвръщаемост на фондовия пазар плюс доверието в регулаторния надзор. Но тази идея още не е осъществена. Всичко, обаче, е на път да се промени.

 

Пускането на Bakkt отнема повече време от очакваното, но може би скоро това няма да е от значение. На 22-и юли, се планира тестването на “user acceptance" (UAT), според борсата. В същото време, доклад на Fundstrat разкрива:


"Стартирането на Bakkt се очаква в края на текущото тримесечие."


И това може да се случи, когато влезне "свежият капитал" на пазара. Публикация в Twitter от аналитика на Fundstrat, Сам Доктор гласи:


Bakkt може да бъде огромен катализатор за институционално участие в крипто пазара.

Борсата бе домакин на институционална среща на върха тази седмица в сградата на Нюйоркската фондова борса, чиято компания-майка ICE стои зад борсата за Биткойн фючърси.


Въз основа на анекдотите от това събитие, нещата изглеждат доста добре за Биткойн в този момент. Според Fundstrat, на конференцията имаше сериозна активност на повече от 150 инвеститори.


Събитието на Bakkt показва нарастващ интерес към Биткойн фючърсите


Комисията за търговия със стокови фючърси, която играе важна роля за стартирането на фючърсните договори на Bakkt, също имаше представителство. Докладът на Fundstrat сочи, че:


 CFTC вижда нарастващо търсене и интерес за Биткойн фючърси от обществеността.


Фючърсите на CME и Cboe се считаха до голяма степен за причината, която доведе до началото на бичия пазар от 2017 година. Скоро ще се разбере дали историята ще се повтори.


Ари Пол, един от директорите на BlockTowerCapital, също участва в събитието на Bakkt и изглежда, че се подготвя за вълна от нови потребители в пространството. Докладът на Fundstrat показва, че Пол "вярва, че внедряването на инвеститори на дребно ще бъде от огромно значение."


Сега след като има повече ясното относно стартирането на Bakkt, Биткойн може и да се окаже на пътя към нови върхове.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Bakkt продължава да демонстрира възходящ тренд на обемите
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$340 милиона в MakerDAO oбезпечения можеха да бъдат лесно откраднати

Това стана след като известен софтуерен инженер разкри, че злонамерен актьор с достатъчно Maker (MKR) може да открадне всички обезпечения в MakerDAO, вземайки със себе си над 340 милиона долара.&nb...
ДЕК. 11, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво може да се случи с Биткойн през 2020 година?

Днес ще разгледаме ценовата прогноза за BTC на основателя на вече несъществуващия онлайн пазар за наркотици Silk Road. Рос Улбрихт наскоро прогнозира, че цената на флагманската криптовалута може ...
ДЕК. 11, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазете се от твърде екстравагантни прогнози за Биткойн, предупреждава Су Джу

Изпълнителният директор на “Three Arrow Capital”, хедж фонд, базиран в Сингапур, фокусиран върху развиващите се пазари, предупреждава търговците, фокусирани върху съотношението между запасите и потока...
ДЕК. 11, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

LocalBitcoins поставя рекорд на обемите в Аржентина

Това стана след съобщението на президента Тръмп, че САЩ възнамеряват да определят тарифи за внос на аржентински метал.Новият максимум идва като кулминация на увеличаващите се обеми на BTC на местните ...
ДЕК. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света