НАЧАЛО Прессъобщения

Вземете $100 бонус за регистрация в Binance, 30% отстъпка и спечелете безплатни криптовалути

26.02.2024 18:55 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вземете $100 бонус за регистрация в Binance, 30% отстъпка и спечелете безплатни криптовалути

Binance е най-голямата борса в света. Всъщност това е цяла екосистема от продукти, свързани с криптовалути. Това означава, че си струва да имате акаунт там. Особено след като Binance предлага бонус от $100 за регистрация през 2024 г.

Просто въведете бонус кода: SR8S7FYP в полето Referral ID при създаването на акаунт или използвайте този промо линк. Този код за препращане също така трайно намалява таксите за транзакции с 30%, поради което определено си струва да заявите бонуса на Binance. Но какви са условията и как точно можете да получите бонус от Binance? Нека ви обясним!

Binance Referral ID 2024 – 30% отстъпка от таксите

Нека започнем с факта, че бонусът за регистрация от нашия промо линк трайно намалява таксите с 30%. Освен това, като плащате таксите с BNB, можете да ги намалите с още 50%. Ако планирате да търгувате редовно или с по-големи суми, можете да спестите много по този начин.

binance referral id

Освен намаляване на таксите, Binance предлага и бонус под формата на промоционални ваучери. За да го получим, трябва да изпълним различни задачи, които, честно казано, не са взискателни, тъй като така или иначе планираме да използваме Binance. И така, какво трябва да направим, за да поискаме бонуса от Binance?

  • Създайте акаунт в www.binance.com и преминете успешно KYC проверката. След това ще получите бонус от $20 (не се изисква депозит).
  • След като направите първи депозит от поне $10, ще грабнете още $30.
  • Завършването на първата транзакция от поне $10 ви носи останалите $50 от $100 бонус.
  • Общо може да получите $100. Можете да заявите своите ваучери за Binance в “Центъра за задачи”.

Как да заявите бонуса за регистрация в Binance?

Вземете лесно своя бонус от $100 и 30% отстъпка от таксите в Binance! За да се възползвате от офертата, трябва да създадете акаунт и да използвате специален код за препращане: SR8S7FYP. Ето ръководство стъпка по стъпка как да го направите:

Първа стъпка: Посетете www.binance.com и въведете имейл адреса си. Ще получите код, който трябва да въведете в обозначеното поле. След това задайте силна парола за профила си.

binance бонус

Втора стъпка: В полето Referral ID въведете кода: SR8S7FYP.

Binance бонус $100

Трета стъпка: Потвърдете сметката си, направете първия си депозит и завършете транзакция, за да получите бонуса от $100.

Уверете се, че по време на регистрацията се появява съобщение, потвърждаващо дейността по получаване на бонуса от Binance, както на снимката по-долу. Това гарантира, че промоцията е активна:

binance referral id

Допълнителен бонус Binance – Учете и печелете чрез викторини

Имайки акаунт, можете да вземете и допълнителен бонус от Binance под формата на безплатни криптовалути. Как? Чрез решаване на викторини в раздела “Научи се да печелиш”. Този раздел може да бъде намерен в горното меню под полето “Square“.

Binance Bonus

Как става това? Просто е:

  1. Изберете тест и кликнете върху “Започни да учиш”.
  2. Гледайте предоставените материали
  3. Решете теста и спечелете безплатни криптовалути в портфейла си в Binance.

Лесно, нали? Както виждате, плаща се да въведете идентификатор на референт в Binance при създаването на акаунт.

Струва ли си да се възползвате от бонуса на Binance?

Заявяването на бонуса за регистрация в платформата Binance е свързано с редица предимства. На първо място, този бонус е отлично начало за новите потребители. Той им позволява да опознаят необятния свят на криптовалутите, без да е необходимо да инвестират собствени средства. По този начин можете да се запознаете с функционалностите на платформата и да тествате стратегията си без риск.

Освен това бонусът за регистрация може да увеличи първоначалния ви капитал. Повече капитал означава повече възможности за диверсификация на портфейла, а по този начин и по-добра диверсификация на риска.

Binance се счита за една от най-надеждните и сигурни платформи на пазара на криптовалути. Тя също така предлага широк набор от инструменти и образователни ресурси. По този начин заявяването на бонуса е чудесна възможност да се присъедините към глобалната общност на инвеститорите в Binance, да обменяте опит и да се учите от по-опитни потребители.

Накратко, бонусът за регистрация в Binance е не само допълнителни средства за начало, но и възможност да се учите, да експериментирате и да развивате инвестиционните си умения в безопасна и всеобхватна среда.

Обобщение

Binance е платформа, в която всеки трябва да има сметка. Освен това тя предлага интересен бонус за регистрация в размер на $100. Освен това, използвайки идентификационен номер на реферал на Binance, таксите ви се намаляват постоянно с 30%. И така, какво чакате?

FAQ – Често задавани въпроси

Трябва ли да направя депозит, за да получа бонус за регистрация в Binance?

Не, не е необходимо да правите депозит, за да получите първата част от бонуса на стойност $20. Депозит се изисква, за да получите още $30 бонус, а при първата завършена транзакция над $10 ще получите още $50!

Как мога да намаля таксите за транзакции в Binance?

Използвайте специален код за препращане по време на регистрацията, за да намалите таксите за транзакции с 30%. Освен това плащането на таксите с BNB може да ги намали с още 50%.

Мога ли да спечеля безплатни криптовалути в Binance, без да инвестирам собствени средства?

Да, Binance предлага програмата “Научи и спечели”, в която можете да печелите безплатни криптовалути, като решавате тестове и научавате повече за криптовалутите.

Какви са ползите от използването на ID на референт на Binance по време на регистрацията?

Използвайки Binance Referral ID, получавате пожизнена 30% отстъпка от таксите за транзакции и се класирате за допълнителни бонуси и промоции, предлагани от платформата.

Изисква ли се Binance Referral ID, за да получите бонус за регистрация?

Да, за да получите бонус от $100 за регистрация и отстъпка от таксите за транзакции, трябва да предоставите Binance Referral ID по време на процеса на създаване на сметка.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.