НАЧАЛО Прессъобщения

Вярващите в Solana и BNB възлагат надежди на Fezoo (FEZ), прогнозирайки възхода му като лидер в платформите за крипто търговия

30.03.2024 8:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вярващите в Solana и BNB възлагат надежди на Fezoo (FEZ), прогнозирайки възхода му като лидер в платформите за крипто търговия

Търговците стават все по-предпазливи по отношение на платформите, в които инвестират средствата си, и броя им продължават да расте.

Много платформи за търговия са изправени пред проблеми с ликвидността и високите такси и търговците губят вяра. Тези проблеми продължават да съществуват и нова платформа за криптовалути се намеси, за да ги коригира.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Fezoo (FEZ) навлиза на пазара, за да се справи с проблемите, тормозещи трейдърите. Fezoo (FEZ) използва децентрализирана технология, за да направи това възможно. Инвеститорите забелязаха неговия потенциал веднага след като стартира текущата си предварителна продажба. Веднага новините за Fezoo (FEZ) се появиха на пазара и водещи инвеститори от Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) се стекоха.

Solana (SOL) показва бичи импулс

През уикенда предлагането на Solana (SOL) стана свидетел на впечатляващо увеличение на предлагането. За съжаление, цената се понижи малко след това. Въпреки представянето му, инвеститорите все още имат възходяща перспектива за Solana (SOL). Миналата година анализаторите прогнозираха, че SOL ще бъде над $250, но бичият импулс може да се окаже различен.

Експертите промениха курса, очаквайки Solana (SOL) да достигне $300 до края на годината. Неотдавнашната тенденция за меме криптовалутите на Solana увеличи потенциала на токена. SOL наскоро надмина най-добрите токени като Binance Coin (BNB).

Binance Coin (BNB) получава подкрепа от инвеститорите

Binance Coin (BNB) е видна криптовалута в индустрията от години. Въпреки приемането и обхвата си, Binance Coin (BNB) се понижи, като стойността му падна до $610 през последната седмица. Дори и след лекия спад, инвеститорите все още са оптимистични за Binance Coin (BNB).

Анализаторите споделиха възходяща перспектива за Binance Coin (BNB), очаквайки рекордни върхове. Binance Coin (BNB) обаче показва потенциал за консолидация. Понастоящем цените на Binance Coin (BNB) могат да поддържат стабилност при текущата си цена до халвинга на Биткойн. Това е причината някои експерти да препоръчват разглеждането на Fezoo (FEZ).

Fezoo (FEZ) разкрива променящи играта функции за търговия

Докато Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) грабват заглавията, Fezoo (FEZ) развълнува крипто общността със своята доходоносна предварителна продажба. Проектът все още е в първия си етап, като предлага токена само за $0.013. С над 13 милиона продадени токена и хиляди инвеститори в предпродажба, бъдещето на Fezoo (FEZ) изглежда обещаващо.

Fezoo (FEZ) е дългоочакван, защото обещава да реши проблеми с ликвидността, като същевременно предлага по-ниски такси от основните платформи. Докато някои платформи за търговия като Binance и OKX се фокусират само върху търговията с криптовалута, Fezoo (FEZ) отива по-далеч. С Fezoo (FEZ) потребителите могат да търгуват широка гама от повече от 50 актива. Освен това не е необходимо да създават няколко акаунта.

Новият Fezoo (FEZ) поддържа всичко децентрализирано, което означава по-висока сигурност и повече прозрачност. Пробивтие на сигурността са голям проблем в сектора на трейдинга. За да коригира това, Fezoo (FEZ) не изисква от потребителите да предоставят KYC. Потребителите могат да се регистрират със своя имейл и потребителско име и да започнат да търгуват. Fezoo (FEZ) също има функция за търговия с бот, която извършва търговия с копия за потребителите.

Платформата Fezoo (FEZ) комбинира предимствата на децентрализираните и централизирани борси, създавайки ефективна платформа за търговия. Инвеститорите могат да печелят пасивен доход, като залагат своите токени, за да осигурят ликвидност. Те могат също да печелят чрез търговия: колкото повече сделки, толкова повече награди. Инвеститорите в предварителна продажба получават 50% от споделянето на приходите, ако притежават Fezoo (FEZ).

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.